Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Därför är dokumentärserien Dogs på Netflix det finaste vi sett

30 okt, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Bandet till våra fyrfota vänner är starkare än något annat. Snart släpps en ny dokumentärserie på Netflix som handlar om just den vänskapen.
Annons

Den 16 november kan du streama Dogs på Netflix, en dokumentärserie om gränslös kärlek och trofast vänskap. Nu har trailern precis släppts på Youtube, men trots att klippet bara är dryga minuten långt är det riktigt svårt att hålla tårarna tillbaka.

Varje avsnitt kretsar kring de äventyr och utmaningar som människa och hund tacklar tillsammans, i länder som Syrien, Costa Rica, Japan och USA.

Här får vi bland annat möta flyktingen Ayham som kämpar för att återförenas med sin älskade Zeus och servicehunden Rory, tillgiven följeslagare till en svårt sjuk flicka.

– I tider av splittring och förvirring är ‘Dogs’ salva för själen, ett program som påminner oss om kärlekens förlåtande kraft, säger regissören Amy Berg till sajten Variety och fortsätter:

– Tänk om vi kunde inse hur bandet till hundar faktiskt kan föra oss samman.

Som upplagt för gråtfest!

Se trailern till dokumentärserien Dogs på Netflix:

Läs också:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: Netflix

Annons