Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Därför blir det ingen ny Sex and the City-film

02 okt, 2017 
AvFemina
Det har länge ryktats om att det ska komma ännu en Sex and the City-film. Manuset var redan färdigt, men nu avslöjar Sarah Jessica Parker att filmen inte blir av.
Annons

Sarah Jessica Parker, 52, kanske mer känd som Carrie Bradshaw för många, avslöjade nyligen att det inte kommer att bli en tredje film.

Det har ryktats om en uppföljare ett tag nu och tanken var att det skulle bli ännu en rulle där vi skulle få följa Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte igen, inspelningarna var redan igång. Men så blir det inte nu.

– Det är över, vi kommer inte att göra den, säger Sarah Jessica Parker, och fortsätter:

– Jag är besviken. Vi hade ett sånt fint, roligt, hjärtskärande men också lyckligt, och väldigt relaterat manus och berättelse. Det är inte bara en besvikelse att vi inte fick berätta den eller uppleva den, utan mer för att publiken verkligen har längtat efter en till film.

Vad som orsakat att filmen inte blir av, eller snarare vem, påstås vara Kim Cattrall, 61, som spelar Samantha. Hon ska ha ställt orealistiska krav på produktionen, och krävt att Warner Bros ska hjälpa henne att producera andra filmer och projekt som hon vill göra. Men de sa bestämt nej – och då sa Kim bestämt nej till att medverka i ”Sex and the City”-filmen.

Foto: IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Annons