Att det var god stämning mellan årets deltagare i Så mycket bättre blev uppenbart direkt i programmet, men hur god stämning blev det egentligen?

Trekvart in i premiäravsnittet får vi helt plötsligt se hur Danny Saucedo och Jill Johnson rullar runt i gräset tillsammans, som i någon form av brottningsmatch. Men vi får aldrig veta varför. Vi frågade därför Jill Johnson vad det hela handlade om.

– Jag och Danny busade, det var sånt bus med alla hela tiden. Jag tror det kom sig av att vi pratat tidigare i bilen om att jag hade jobbat som ordningsvakt. ”Så du skulle kunna ta ner mig?” frågade han, och då gjorde jag en enkel sak som gör att vem som helst trillar, berättar Jill Johnson.

– Men det som chockade mig var att han trillade verkligen. Det gav mig stora ”Carola-rubriker” första dagen! Och det man ser i programmet är när Danny ska ge igen, och skulle försöka fälla mig. Men det blev mer en brottningsmatch.                                                                            

Jill Johnson jobbade tidigare som ordningsvakt och arrestvakt men slutade när hon flyttade till Stockholm. Läs mer om det på vår systersajt cafe.se.

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: