Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Den här skräckfilmen på Netflix får folk att sova med lampan tänd

17 okt, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Den har beskrivits som "en av de bästa skräckfilmerna någonsin". Törs du se Eerie på Netflix?
Annons

Otäcka skräckfilmer är för många hela poängen med halloween. Men vad definierar egentligen en bra skräckfilm? Well, om den får dig att skrika rakt ut eller sova med lampan tänd så har den garanterat gjort sitt jobb.

På Netflix kan du nu se en skräckis som verkligen levt upp till tittarnas förväntningar – Eerie.

Filmen, som producerats i Filippinerna, utspelas på en katolsk flickskola där eleven Erika gått bort under tragiska omständigheter. Dödsfallet skakar skolan i grunden och flera flickor påstår dessutom att de blivit hemsökta av Erikas ande. För att få klarhet i vad som egentligen hänt påbörjar studievägledaren Patricia en egen utredning av fallet, som snart tar en mörk vändning.

Skrämmer slag på tittarna

Eerie släpptes på Netflix i somras och har sedan dess varit en riktig snackis på nätet. På Twitter beskrivs den som ”en av de bästa skräckfilmerna någonsin”, så läskig att många tittare fått svårt att sova:

Annons

”Gissa vem som kommer att sova med lampan tänd i en vecka efter att ha sett Eerie på Netflix”, berättar en användare på Twitter.

”Jag har skrikit 3 gånger på 20 minuter och det är fortfarande över en timme kvar av filmen”, skriver någon annan.

Är du en härdad skräckfilmsfantast? Ta det lugnt, du kommer också att bli rädd:

”Såg precis Eerie på Netflix helt ensam och herrejävlar…jag har sett många skräckfilmer och har riktigt höga förväntningar men den här filmen skakade om mig. Otrolig film. Definitivt en av de bästa jag någonsin sett, lyder ytterligare en kommentar.

Så reagerar tittarna på Twitter:

Annons

Annons

Se trailern till Eerie:

Läs mer: 

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: Eerie//Netflix

Annons