Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Det gör "Så mycket bättre"-deltagarna under 2017

10 jan, 2017 
AvJoel Linde
Turnéer, albumsläpp och dansshower – om du inte fått nog av Så mycket bättre-deltagarna kommer du ha gott om tillfällen att höra och se dem även under 2017.
Annons

Så mycket bättre är slut och vi är många som saknar Lisa Ekdahl, Danny Saucedo, Little Jinder, Tommy Nilsson, Jill Johnson och Magnus Carlsons härliga musik.

Men vi behöver inte vänta länge för att få höra dem igen för under året kommer det finnas gott om tillfällen att se och höra dem runtom i Sverige. Så här ser planerna ut för var och en av deltagarna.

Lisa Ekdahl

lisa-ekdahl

Lisa Ekdahl släppte Ep:n ”Famna jorden” i slutet av 2016 och åker under 2017 ut på en turné med 17 stopp, från den 22 februari till den 16 april. Hon kommer uppträda i bland annat Stockholm, Jönköping, Helsingborg, Växjö, Umeå, Malmö och Göteborg. Här kan du se alla orter, datum och priser.

Annons

Danny Saucedo

Danny saucedo så mycket bättre

Danny Saucedo kommer inte att göra en traditionell turné under 2017. I stället är han stjärnan i sig egen show ”NU” som spelar på Hamburger Börs i Stockholm mellan den 25 januari och 29 april, och vi förstår varför efter hans hyllade nummer i Så mycket bättre. Här kan du läsa mer om föreställningen, priser och datum.

Little Jinder

little-jinder-josefine-jinder-sa-mycket-battre-650x342

Josefine Jinder blev en av de mest omtalade deltagarna i årets Så mycket bättre. Dels hyllades flera av hennes tolkningar, men hon blev även kärleksbombad av tittare som lärde känna och tycka om henne som person. Jinder var också en av programledarna i årets Musikhjälpen och mellan den 9 februari och 30 april är hon ute på turnén med namnet ”Who cares”. Jinder arbetar även på ny musik som väntas släppas i början av 2018. Här kan du läsa mer om turnén, datum och priser.

Annons

Tommy Nilsson

tommy-nilsson-sa-mycket-battre-rolig-650x342

Tommy Nilsson närmar sig sitt fyrtionde år som artist och den 17 februari släpper han sitt senaste album, ”Samma människa”, som innehåller både nya låtar och favoriterna från Så mycket bättre. Han ger sig också ut på turné mellan den 23 februari och 9 april och han besöker i princip alla stora och mellanstora städer i Sverige.

Jill Johnson

Foto: TV4
Foto: TV4

Jill Johnson firar tio år tillsammans med sitt band och ger sig ut på en sommarturné med tio stopp under 2017. Hon spelar varken i Stockholm, Malmö eller Göteborg utan har i stället valt platser som Åland, Rättvik och Vadstena. Men Jill har ännu en show att presentera under 2017, tillsammans med dansare och storband i Gothia Towers i Göteborg. Här hittar du alla information om den föreställningen.

Annons

Magnus Carlson

magnus-carlson-sa-mycket-battre-2

Magnus Carlson är kanske mest känd som sångaren i bandet Weeping Willows som firar 20 år av musik sedan debutalbumet ”Broken Promise Land” från 1997. 2017 kommer de därför hålla tre jubileumskonserter i Ericsson Globe i Stockholm, den 31 mars och 1 april. Magnus Carlson kommer också att åka ut på turné som soloartist med start samma dag som han släpper sitt nya soloalbum ”Den långa vägen hem”, den 3 februari, fram till den 13 maj 2017.

Annons