Det är den amerikanska kändissajten People som uppmärksammat att Bella Thorne, 22, nu lagt ut sitt hem till försäljning. Utropspriset ligger på motsvarande cirka 25 miljoner kronor. För pengarna får köparen fem sovrum och sex badrum som alla är utsmyckade efter Disney-stjärnans färgglada smak. Mäklaren beskriver hemmets stil som ”unikt tolkad modern tradition”.

”En helt ny värld”

rosa hus Bella Thorne

Stjärnans hus är målat i hot pink.

Bella Thorne slog igenom som Cece Jones i Disney-serien Shake it up och har sedan dess landat roller i filmer som Blended och Midnight Sun. Hon har även släppt en EP och startat ett eget sminkmärke. Huset som hon nu säljer byggdes 2016 och värderades då till 20 miljoner kronor. Stjärnans touch har alltså ökat värdet på det.

– Varje gång du går in i ett rum vill jag att det ska kännas som om du kliver in i en helt ny värld, har Bella tidigare sagt till The Los Angeles Times om inredningen.

Bella Thorne rosa hus

En regbågsfärgad trapp och väggmålning möter oss i entrén.

Bella Thorne rosa hus

En gunga från taket och rosor på väggen i vardagsrummet som har målats chockrosa.

Stjärnans lyxiga detaljer

Huset har förutom de speciella färgvalen massvis med lyxiga detaljer som beskrivs i annonsen, till exempel en köksö i marmor, inbyggd espressomaskin, inbyggd utomhusgrill, pool och jacuzzi.

Bella Thorne rosa hus

Bella Thornes färgglada kök med köksö i marmor.

I ett av sovrummen finns en öppen spis och dörrar som leder ut till en stor balkong.

Det tillhörande badrummet har ett badkar placerat mitt i rummet och murgröna på väggarna. Hemmets walk in-closet beskrivs som ”enorm”.

Mäklaren lockar också med ”the California indoor-outdoor lifestyle” som baksidans skjutdörrar öppnar upp till.

Vi kan bara hålla med om att Bella Thorne har inrett sitt hem i en helt unik stil! Är du nyfiken på att spana in annonsen så hittar du den här.

Foto: TT

Källa: People

LÄS MER:

7 fina sätt att inreda vid fönster – stylingtips för dig som saknar balkong

Inred som inne fast ute – 8 tips för en mysig uteplats

Så inreder du enligt neurodesign – 7 tips från experten

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: