Nyheten om att influencern Margaux Dietz, 29, och Jacob Libermann, 34, gått skilda vägar slog ner som en bomb strax innan jul. Tillsammans har de sonen Arnold, 2 – men bara ett halvår efter att paret gift sig under en romantisk ceremoni tog kärleken slut.– Den här gången så var det mer… jag tror att attraktionen till varandra var helt liksom… ja. Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, har Margaux tidigare sagt i Bathina – en podcast om orsaken till varför det tog slut med Jacob.

Åkte på semester direkt efter separationen

Kort efter att uppbrottet blev officiellt började det spekuleras kring vem som skulle bli Margaux nästa kärlek. Bara några dagar efter separationen valde Margaux att åka på en resa till hennes mammas hus i Sydafrika för att hämta nya krafter. Med sig hade hon då vännerna Viktor Frisk och Emil Ingemarsson. Även storebrodern Theo Dietz var med på resan.

Ryktena om att Viktor och Margaux skulle vara något mer än bara vänner är det inte många som kan ha missat. Tillsammans syns de ofta på varandras sociala medier och vännerna har inte varit blyga med att skriva vitt och brett om deras uppskattning för varandra.

Men mer än vänskapskärlek har det aldrig varit mellan dem båda.

”Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma.”, har Viktor tidigare skrivit i ett inlägg på Instagram.

Nya bilden på Margaux avslöjar kärleken

Någon annan som ofta synts till på Margaux Instagram och i hennes vloggar är Emil Ingemarsson. Emil är från början en vän till Viktor men har under den senaste tiden blivit ett allt mer frekvent inslag i Margaux vardag.

Under veckan kunde man se hur Emil och Margaux tog med sig Arnold ut på en picknick och under helgen har dem båda campat tillsammans med Margaux goda vän Maximilian och hans flickvän Josefine.

Och nu avslöjar Emil i en Instagram story verkliga relationen mellan honom och Margaux. I solnedgången kunde man se dem båda sitta och kyssas.

Om de båda är ett par eller ej återstår dock att se men med tanke på Margaux kärleksfulla blick är det tydligt att det finns mer än vänskap mellan dem!

Mer läsning

Femina