Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Gillade du "Bridesmaids"? Här är Rebel Wilsons nya (anti-)rom-com

01 nov, 2018 
AvSofia Börjesson
Rebel Wilson i nya filmen Isnät it Romantic.
Nu kommer äntligen en komedi med Rebel Wilson i huvudrollen! "Isn't it Romantic" har premiär på alla hjärtans dag 2019. Se trailern här!
Annons

Det finns en gemensam nämnare bland de senaste årens mest uppskattade komedier, och den nämnaren stavas komikern och skådespelaren Rebel Wilson. Filmer som Bridesmaids, How to be single, Pitch Perfect och The Bachelorette har fått oss att vända blicken mot  den australiensiska skådespelaren som alltid får oss att skratta, trots att hon inte har haft huvudrollen.

Rebel Wilson i strassbeklädda glasögon.
Komikern Rebel Wilson är aktuell med ny film, Isn’t it Romantic. Foto: IBL

Men nu kommer filmen Isn’t it Romantic där Rebel Wilson får ta mer plats än någonsin.

Isn’t it Romantic handlar om Natalie (Rebel Wilson) som redan som barn fick höra av sin mamma att romantik inte är sådant som händer sådana som dem. Hon växer upp och bli en fullblodsskeptiker kring allt som andas romantik, men efter att ha slagit i huvudet vaknar hon på sjukhuset och märker att världen har förvandlats – till en rom-com.

I filmen får vi även se Liam Hemsworth i rollen som modern sagoprins, och även en och annan filmreferens till Pretty Woman. Filmen är regisserad av Todd Strauss-Schulson.

Isn’t it Romantic har biopremiär på alla hjärtans dag 2019.

Trailer: Isn’t it Romantic

Annons