Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Gillar du böcker och läsning? Då ska du gå med i Feminas bokgrupp på Facebook

08 jul, 2022 
AvJohanna Lejon
Fotograftt.
Sommaren är här – och tiden att läsa en god bok med den. Vill du snacka om böcker, litteratur och läsning samt få boktips och ta del av författarintervjuer? Gå med i Feminas bokgrupp, Feminas bokhörna, på Facebook.
Annons
Svensk sommarläsning 2022- 5 boktipsBrand logo
Svensk sommarläsning 2022- 5 boktips

Massor av boktips, både från Feminas bokredaktör och från de andra gruppmedlemmarna. Och så, såklart, mängder av härliga diskussioner om allt som händer i litteraturvärlden. Ja, det är bara lite av vad du kan förvänta dig om du går med i Facebookgruppen Feminas bokhörna (som i skrivande stund har 3 000 medlemmar).

– I Feminas bokhörna får du som medlem direktkontakt med vår älskade och pålästa bokredaktör Kenneth Gysing. Det är verkligen en fin grupp, perfekt för alla oss som älskar böcker och vill vara del av en stor bokcirkel med intim känsla, säger Feminas redaktionschef Margareta Gotthardsson.

Så går du med i Feminas bokhörna på Facebook

Feminas bokhörna är diskussionsgruppen för alla som älskar litteratur. Du som läser eller lyssnar på böcker, kom med och diskutera och ge tips om fina läsupplevelser till likasinnade. Romaner, faktaböcker, deckare, poesi – litteraturen känner inga gränser! Här blir du medlem.

Annons