Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Här är alla filmer som har premiär på bio i jul

17 dec, 2018 
AvAnaïs González Cruz
biofilmer i jul 2018 2019
Passa på att gå på bio under julens lediga dagar. Juldagen är en klassisk biodag, men hela julledigheten lämpar sig utmärkt för ett mysigt biobesök. Här listar vi alla 12 filmer som har premiär i jul.
Annons

Julen står för dörren och det innebär en hel del ledigt för de flesta av oss. Är du en av dem som gärna går på bio under julledigheten? Mellan den 21 december och den 4 januari har totalt 12 filmer premiär på Filmstaden. Kolla in listan nedan!

Green Book – 21 december

En oväntad vänskap uppstår när en obildad dörrvakt från arbetarklassen plötsligt blir chaufför åt en belevad pianist. Med Viggo Mortensen och Oscarsbelönade Mahershala Ali. Baserad på en sann historia!

Se trailern här:

En bild ur den animerade filmen Spirited Away som har premiär på Filmstaden den 21 december.

Spirited Away – 21 december

10-åriga Chihiro ställs inför en rad svåra utmaningar när hon förvirrar sig in i andarnas märkliga värld. Ska hon lyckas ta sig därifrån? Hayao Miyazakis kanske största mästerverk. Nypremiär.

Annons

Shoplifters – 21 december

Livet för en fattig japansk familj ställs på ända när de hittar ett övergivet barn, för den lilla flickan är inte vem som helst.  Vinnare av Guldpalmen!

Se trailern här:

Lyckligare kan ingen vara – 21 december

Fem par från helt olika generationer möts när slumpen för dem samman, men de har en sak gemensamt – jakten på kärleken. Med bland andra David Hellenius och Helena af Sandberg.

Se trailern här:

Bamse och Dunderklockan – 21 december

En bild på karaktären Agnes i filmen Puzzle som har premiär på Filmstaden den 25 december.

Ett spännande äventyr väntar Bamse och hans vänner när de ger sig ut på jakt efter dunderklockorna, ingrediensen i Bamses honung som gör honom stark.

Se trailern:

Puzzle – 25 december

När den uttråkade hemmafrun Agnes upptäcker sin otroliga talang för att lägga pussel träffar hon en likasinnad partner vars tillvaro också ska ta en helt annan vändning. Från skaparen av Little Miss Sunshine!

Annons

Se trailern:

Bumblebee – 25 december

Kalifornien, 1987. Tonårstjejen Charlie hittar en gammal Volkswagen i öknen som hon bestämmer sig för att fixa till. Problemet är bara att det inte är en bil. Transformers-spinoff!

Se trailern:

Mary Poppins kommer tillbaka – 25 december

Barndomsklassikern om nannyn Mary Poppins gör comeback i en ny version, denna gång med Emily Blunt i huvudrollen.

Se trailern:

Holmes & Watson – 2 januari

Duon från Stepbrothers är tillbaka! Den här gången ser vi Will Ferrell och John C. Reilly i rollerna som Sherlock Holmes och doktor Watson.

Se trailern:

under the silver lake

Second Act – 4 januari

Maya är trött på att jobba i matbutik och ljuger ihop ett CV för att få en toppjobb. Lögnen ska dock få oanade konsekvenser. Med Jennifer Lopez.

Annons

Se trailern:

Under en öppen himmel – 4 januari

En okontrollerad skogsbrand rasar precis vid Kanadas gräns och när Jerry blir arbetslös tvingas han ta anställning i släckarlaget. Kvar blir hustrun Jeanette och sonen Joe.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se trailern:

Under the Silver Lake – 4 januari

Sams vackra granne Sara försvinner plötsligt under mystiska omständigheter, men när han bestämmer sig för att hitta henne avslöjas något han inte väntat sig.

Se trailern:

Läs mer:

Foto: IBL/Filmstaden

Annons