Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Här är de 5 bästa nyheterna på HBO i augusti

30 jul, 2020 
AvAnais Gonzalez Cruz
FotografTT//HBO
Grattis alla HBO-användare! Under augusti månad släpps flera spännande nyheter på streamingtjänsten, se vårt urval här!
Annons
10 serier med högsta betyg på IMDbBrand logo
10 serier med högsta betyg på IMDb

Det finns mycket att se fram emot i augusti. Då är det nämligen premiär för en rad tv-serier på HBO, bland annat Lovecraft Country och This Is England ’86.

Vi har listat de 5 hetaste HBO-nyheterna den kommande månaden, se dem här nedan!

Nya serier på HBO i augusti

Dignity

Säsong 1

Handling: Nazister som tagit sin tillflykt till Chile har där etablerat den brutala kulten Colonia Dignidad, med tortyr och mord på sitt samvete. När landets diktator faller är det upp till åklagaren Leo Ramirez att sätta stopp för kulten, en gång för alla. Frågan är bara om hans eget samvete verkligen är så fläckfritt som det tycks vara.

Premiär: 1 augusti.

Lovecraft Country

En bild från tv-serien Lovecraft Country på HBO.
Lovecraft Country har premiär på HBO den 17 augusti.

Säsong 1

Handling: Den unge afroamerikanen Atticus Freeman bestämmer sig för att leta efter sin försvunna far, en resa som är allt annat än säker i 1950-talets USA. Baserad på romanen av författaren Matt Ruff. Skräckfantasy!

Annons

Premiär: 17 augusti.

Frayed

Säsong 1

Handling: London, 1988. Simone bor i ett stort mansion och lever ett drömliv med en extravagant livsstil. Men när hennes man plötsligt dör avslöjas att allt är ett luftslott, vilket tvingar Simone att återvända till sitt hemland Australien.

Premiär: 19 augusti, samtliga avsnitt.

This Is England ’86

En bild från filmen This Is England från 2006.
Minns du This Is England? Nu kommer en spin off-serie på kultfilmen.

Miniserie

Handling: Brittisk spin off på den hyllade filmen This Is England (2006). Miniserien utspelar sig tre år senare under världsmästerskapet i fotboll 1986, en tid då subkulturen mods åter gör comeback. Här lär vi känna Shaun, en ung kille som slits mellan det gamla gänget och planerna på en helt annat framtid. Missa inte de efterföljande säsongerna med samma premiärdatum!

Premiär: 20 augusti, alla avsnitt.

Yolo: Crystal Fantasy

Säsong 1

Handling: Animerad vuxenserie om de två partytjejerna Sara och Rachel och deras galna äventyr i den skruvade staden Wollongong. Från skaparen av Bushworld Adventures och Ciggy Butt Brain.

Premiär: 21 augusti.

LÄS MER:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons