Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Här är de nya skådespelarna i The Crown – se bilderna!

29 aug, 2018 
AvIda Gustafsson
Den tredje säsongen av The Crown håller just nu på att spelas in. Nu har Netflix lanserat de första bilderna på de nya skådespelarna som ska gestalta den drottningen och den kungliga familjen.
Annons

När vi återser den brittiska kungafamiljen i The Crown igen är det ungefär där säsong två slutade, året är 1964 och sedan kommer säsongen att ta oss in i det tidiga 1970-talet.

Som det tidigare har meddelats har skådespelarna inför denna säsong bytts ut i takt med att karaktärerna åldrats. Och nu har alltså Netflix publicerat bilder på hur det ser ut.

Olivia Colman tar över rollen som drottning Elizabeth från Claire Foy i säsong tre och fyra.

Prins Philip spelades tidigare av Matt Smith (som också fick mer betalt än huvudrollsinnehavaren Claire Foy…) men i den nya säsongen kommer han att spelas av Tobias Menzies, som tidigare spelat Edmure Tully i Game of Thrones.

Annons

Drottningens syster, prinsessan Margaret spelades i de två första säsongerna av Vanessa Kirby. Och här är en glimt av hur det ser ut när brittiska Hollywoodstjärnan Helena Bonham Carter iklär sig rollen som Margaret.

Annons

Övriga nya skådespelare som vi kommer att få se är Josh O’Connor som ska spela den unge prins Charles och Marion Bailey som drottningmodern Elizabeth.

Den tredje säsongen av The Crown väntas ha premiär 2019.

 

Annons