11 roÄven om skaparna bakom en film alltid vill göra den bästa filmen någonsin blir resultatet inte alltid som förväntat. När användarna på sajten IMDb röstar fram de sämsta filmerna någonsin finns en hel del påkostade produktioner med på listan med Hollywood-kändisar som Paris Hilton, Kim Kardashian och Adam Sandler som skådespelare.

Här är de sämsta filmerna som någonsin gjorts enligt IMDb.

Saving Christmas (2014)

Handling: Kirk njuter av julfestligheterna men inser att han måste hjälpa sin bror Christian, som tvivlar på julen. Trots slagordet “Put Chris back in christmas” tog den inte riktigt tittarna med storm.

Betyg: 1,4

Going Overboard (1989)

Handling: Shecky Moskowitz, spelad av en ung Adam Sandler, är en komiker som går ombord på en slags kärleksbåt och uppträder, men blir slagen av en annan komiker som får alla tjejerna. Sandlers genombrott och kanske inte den rollen han är stoltast över i dag.

Betyg: 1,8

Pledge This! (2006)

Handling: Ordförande i South Beach Universitys flickklubb, spelad av Paris Hilton, bjuder hem några förstaårsstudenter som vill söka medlemskap i klubben.

Betyg: 1,8

Birdemic: Shock and Terror (2010)

Handling: Försäljaren Rod och modellen Nathalie blir attackerade av muterade örnar i en småstad i Kalifornien. Snart fylls hela stan av kaos och skräck.

Betyg: 1,8

Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004)

Handling: Ett par babygenierna måste i denna uppföljare stoppa den onde mediemogulen Bill Biscane, som vill åt världsherravälde genom att hjärntvätta barnen via tv-program och knäcka den hemliga barnspråkskoden.

Betyg: 1,9

The Hottie & the Nottie (2008)

Handling: Nate har blivit utkastad av sin flickvän och kommer plötsligt ihåg sin barndomskärlek – skolans sötaste tjej, Christabel, spelad av Paris Hilton.

Betyg: 1,9

Disaster Movie (2008)

Handling: Ett par 20-åringar försöker under en natt att överleva alla naturkatastrofer som finns. Carmen Electra, Vanessa Lachey och även Kim Kardashian syns bland annat i rollerna.

Betyg: 1,9

House Of The Dead (2003)

Handling: Ett gäng ungdomar åker till en ö för en ravefest, men det visar sig att ön kryllar av zombies, så ungdomarna får göra sitt bästa för att skjuta och överleva.

Betyg: 2,0

From Justin to Kelly (2003)

Handling: Servitrisen Kelly Taylor, spelad av artisten Kelly Clarkson, och collegestudenten Justin Bell blir kära i varandra på ett spring break i Fort Lauderdale, Florida, samtidigt som deras vänner också träffar kärleken.

Betyg: 2,1

Glitter (2001)

Handling: När bakgrundssångerskan Billie får chansen att göra en skiva, och samtidigt förälskar sig i en DJ, Dice, blir hon en stjärna över en natt. Medan hennes karriär bara går spikrakt uppåt hamnar Dice i problem.

Betyg: 2,2

LÄS MER:

11 roliga fakta om 90- och 00-talets tv-serier

13 svenska tv-serier att sträckkolla i helgen

Gänget från One Tree Hill återförenas – se bilderna här