Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Här är den första bilden på Emma Stone som Cruella de Vil

26 aug, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Den 28 maj 2021 har Disney-filmen Cruella premiär, men det är inte alla som ger skurkens nya look tummen upp.
Annons

Under helgen höll Disney sin årliga tv-mässa i USA, där man presenterade en rad kommande satsningar på vita duken. En av nyheterna vi kan se fram emot är Cruella, en film om den fiktiva karaktären Cruella de Vil från 101 Dalmatiner.

Rollen som den extravaganta skurken har kammats hem av skådespelerskan Emma Stone och nu har den allra första bilden från filmen släppts.

På det nya fotografiet, som Disney lagt ut på Twitter, är Emma nästan oigenkännlig i Cruellas välkända frisyr. I tweeten meddelas också att filmen har biopremiär den 28 maj 2021.

En helt ny look för Cruella de Vil

I den nya filmen har handlingen flyttats fram till 1970-talet, vilket resulterat i en betydligt rockigare look för Cruella. I stället för päls bär Emma en läderjacka på bilden, något som mottagits med blandade reaktioner av fansen.

Annons

På sociala medier hyllar somliga stylingen, medan andra menar att Disney borde hållit fast vid Cruellas ursprungliga look à la 1920-tal:

”Emmas look är 101/10”, lyder en kommentar på Twitter.

”1920-talets glamour och överflöd är Cruellas look! Hon ska bära päls och inte läder”, tycker en annan användare.

Läs mer:

Foto: Disney//Mary Evans Picture//TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons