Här är listan över Netflixserier som flest är otrogna med:

1. Narcos

Inget verkar kunna kittla vår nyfikenhet som ett rejält knarkkrig. Av alla serier som vi fuskar och tjuvkikar på när partnern är borta är Narcos den främsta serien.

2. 13 reasons why

Serien skapade rejält med kontrovers när den släpptes i USA och följer tonåringen Ted Baker som får ett paket med 13 kassettband från en flicka som tagit sitt liv och via kassettbanden förklarar varför.

3. Stranger Things

Inget går upp emot lite monster och barn med övernaturliga förmågor. Så spännande att många har låta svårt att låta fingrarna vara i styr.

4. Orange is the new Black

Livet i kvinnofängelset fortsätter att kittla vår nyfikenhet liiite för mycket.

5. Sense8

8 främlingar som mystisk kan komma åt varandras tankar och kunskaper – och faror tycks även vara en fara för vår serietrohet.

6. Black Mirror

Trots att avsnitten I Black mirror är fristående har de gemensamt att det är svårt att stänga av när partner inte är hemma.

7. Marvel’s The Defenders

4 superhjältar slår sina påsar ihop och gör en superserie. Vi är dock inte superbra på att titta på serien tillsammans.

8. Marvel’s Iron Fist

Mannen med den glödande näven får våra kinder att glöda lika hett när partnern upptäcker att 3 avsnitt mystiskt redan setts.

9. Ozark

En familjefar tvingas tvätta pengar åt en drogkartell och vi försöker tvätta bort våra spår av att ha tjuvkikat avsnitt.

10. Mindhunter

Två agenter på 70-talet börjar undersöka hur mördare tänker och upptäcker till sin förskräckelse att motiv inte alltid är så enkla som det tidigare har ansetts. Läskigt svårt att sluta titta är det också.

Läs även:

De 25 bästa serierna på Netflix

Nya serierna på Netflix som släpps under 2018