Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Här är trailern till nya skräckfilmen Annabelle Comes Home

03 apr, 2019 
AvSofia Börjesson
I sommar kommer den tredje filmen om skräckdockan Annabelle. Se trailern till Annabella Comes Home här!
Annons

Sex år har passerat sedan The Conjuring hade premiär och vi fick träffa Ed och Lorraine Warren för första gången. Paret bestämde sig då för att hjälpa en familj som hade råkat ut för obehagliga övernaturligheter i sitt hus och pausade därmed sin föreläsningsturné om paranormala företeelser.

Sedan dess har paret Warren återkommit i flera filmer: Annabelle (2014), The Conjuring 2 (2016), Annabelle: Creation (2017) och The Nun (2018). Filmerna är löst baserade på de anteckningar som paret Warren, som var verksamma på riktigt, lämnade efter sig. De skrev flera böcker, föreläste och arbetade med att undersöka paranormala händelser under andra halvan av 1900-talet.

Annabelle Comes Home – premiär

Den 28 juni 2019 kommer alltså ännu en film med och om Ed och Lorraine Warrens bravader. Och den här gången utspelar sig läbbigheterna i parets egna hus! I källaren har de låst in olika prylar som fått liv och spökat genom åren, däribland den ytterst obehagliga dockan Annabelle Higgins.

Annons

I filmen åker paret Warren bort och lämnar dottern tillsammans med en barnvakt. Men barnvakten verkar allt annat än ansvarsfull – hon går nämligen raka vägen ner till den förbjudna källaren och väcker demonerna till liv.

Trailer: Annabelle Comes Home

Tre kommande Conjuring-filmer

Men det är inte bara Annabelle Comes Home som utökar The Conjuring-världen inom snar framtid. Redan den 19 april kommer The Curse of La Llorona, och The Conjuring 3 har premiär 2020. Man har även tillkännagett en spinoff-film om ”the crooked man” som man får möta i The Conjuring 2.

Läs mer:

Annons