Jill-Johnson-sa-mycket-battre-intervju

Jill Johnson deltar i årets upplaga av ”Så mycket bättre”.

Sångerskan Jill Anna Maria Werner Johnson är just nu med i tv4-programmet Så Mycket Bättre tillsammans med artister som Danny Saucedo, Lisa Ekdahl, Magnus Carlsson och Tommy Nilsson.

Femina mötte henne för att få hennes syn på skönhet.

Jill Johnson, vilket är ditt bästa skönhetsknep?

– Det är viktigt med vätska, man dricker ofta bara när man äter och glömmer glaset med vatten efter kaffet, och att äta fibrer och mycket frukt, men det absolut bästa och viktigaste är sömnen. Jag sover åtta till nio timmar per dygn. Sedan handlar det naturligtvis

om annat också, att må bra, att ha god självkänsla och att omge sig med människor man tycker om. Hudvård tycker jag är pricken över i.

Fler lästips! Laga mat från Jill Johnsons kokbok – recept här!

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Vad betyder makeup för dig?

– Jättemycket både för mig som privatperson och som artist. En fin vardagsmake får mig att se piggare ut. Och när jag jobbar på scen är det så klart ännu viktigare att ha en bra makeup. Smink handlar väldigt mycket om känsla – och den får mig att känna mig lyxigare.

Fler lästips! Detta är Magnus Carlson i Så mycket bättre

Hur mycket pengar lägger du ner på makeup och hudvårdsprodukter?

– Förr, innan jag fick mitt genombrott som artist, var det tvål och vatten som gällde men nu använder jag mycket mer, både smink och crèmer. Jag brukar göra två tre stora inköp per år, men utslaget per månad är det ungefär 500 kronor.

Hur skämmer du bort dig själv?

– Massage gör gott för både kropp och själ, det unnar jag mig en gång i veckan. Jag äter god mat som inte nödvändigtvis är kalorisnål.

Fler lästips! 5 inspirerande kvinnor som visar att åldern bara är en siffra

Vad gillar du själv mest med ditt utseende?

– Jag gillar att jag har former och känner mig kvinnlig. Det finns dagar då jag känner mig riktigt läcker och dagar när jag känner mig så risig att inte ens sminket räcker till…

Vad glömmer du aldrig att stoppa ner i din makeup-väska?

– Jag glömmer ingenting men har med mig olika grejer för olika dagar. Har jag en kroppslotion som doftar gott behövs ingen parfym. Ska jag bara in till affären och handla mat tar jag kanske bara lite läppglans, rouge och mascara – men ska jag jobba är det mycket mer avancerat. Då blandar jag fyra olika ögonskuggor och har underlagscrèmer i flera olika färger.

Foto ULRIKA EKBLOM

Läs även! Little Jinder i Så mycket bättre: riktiga namnet, kända mamman och hitsen

Mest läst