Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Miley Cyrus är med i säsong 5 av Black Mirror – se trailern här

16 maj, 2019 
AvSofia Börjesson
Den femte säsongen av serien Black Mirror närmar sig, och den här gången ska bland annat världsartisten Miley Cyrus bidra till vår moderna teknikparanoia. Se trailern här!
Annons

Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärnaBrand logo
Miley Cyrus — Från Hannah Montana till megastjärna

I fyra säsonger har vi proppats fulla med möjliga dystopier skapade av den moderna tekniken. Har det inte varit ett rankingssystem i sociala medier som avgör ens chanser till hus, partner och jobb så har det varit en klocka som kan räkna ut exakt när ens förhållande kommer att ta slut. Utmattande och ångestbringande – men också väldigt spännande.

Den femte juni har äntligen den femte säsongen av Black Mirror premiär på Netflix, och vi får då tre helt nya historier att få teknikångest av. I trailern får vi se hintar om vad de tre avsnitten kommer att handla om, och det verkar som att vi den här gången har att göra med bland annat robotar, en ny förhållandekraschande app och ett uppgraderat VR-spel.

Men till skillnad från de tidigare avsnitten verkar vi också få perspektivet från en man som helt enkelt har fått nog av telefoner och skärmar. Allt blippande och knappande och skärmtittande verkar ha lett honom in i någon slags psykos, och nu står han vid sina sinnes stups brant – omringad av polis.

Annons

Sångerskan, skådespelerskan och världsartisten Miley Cyrus är en av de medverkande i säsong fem av Black Mirror. Hon verkar inneha en roll som inte är helt olikt hennes riktiga liv. Hon spelar nämligen en sångerska som verkar kämpa med dåligt självförtroende – frågan är bara hur tekniken ska komma att spela in i det här avsnittet? Det återstår att se!

Trailer: Black Mirror säsong 5

https://youtu.be/qpvI9l5wEc0

Läs mer:

Annons