I slutet av april avslöjade Netflix att en dokumentär om Michelle Obama snart släpps på streamingtjänsten. Projektet, som varit hemligt i flera månader, följer Michelle under hennes amerikanska bokturné för den bästsäljande memoaren Becoming.

Boken har sålt i över 10 miljoner exemplar och berättar den fantastiska historien om den forna presidenthustruns livsresa, från South Side Chicago till toppuniversiteten och slutligen Vita huset. I dokumentären (som också heter Becoming) återberättas en stor del av memoarerna, men vi får också träffa de inspirerande människor som Michelle mött under sin bokturné.

En bild på Michelle Obamas bästsäljande memoarer Becoming.

Michelle Obamas memoarer Becoming har sålt i över 10 miljoner exemplar världen över.

Becoming – premiär den 6 maj på Netflix

Regisserat har Nadia Hallgren gjort, en amerikansk filmfotograf och regissör från Bronx:

Jag är så glad att få berätta att den sjätte maj släpper Netflix Becoming, en dokumentär av Nadia Hallgren som visar historierna om de fantastiska människor jag mött efter att mina memoarer släppts. I dessa svåra tider hoppas jag att ni kan hitta inspiration och glädje i filmen”, skriver Michelle Obama på Twitter om dokumentären.

Bara en dag innan premiären har Netflix nu släppt en ny trailer till Becoming, som redan fått hundratusentals visningar på Youtube.

Kolla in den här nedan!

Se den nya trailern till Netflix Becoming:

Foto: TT

LÄS MER: 

Michelle Obama får egen Netflix-dokumentär

Ny Tiger King-serie på G – han spelar Joe Exotic

Alla nya serier och filmer på Netflix i maj 2020

Mest läst