Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Nya serier och filmer på HBO i december 2020

30 nov, 2020 
AvEmma Castman
Från Euphoria till Raised by Wolves. Här listar vi fyra nyheter på HBO, som du inte vill missa.
Annons
6 feel good-filmer som finns på NetflixBrand logo
6 feel good-filmer som finns på Netflix

December ser ut att bli en bra månad när det kommer till streaming på HBO. Vad sägs till exempel om ett spännande specialavsnitt av Euphoria?

Nedan listar vi nya sevärda serier och filmer att streama i jul:

Euphoria Special

Handling: Det har blivit dags för det första av två specialavsnitt av den Emmy-belönade serien Euphoria att ha premiär. Här får tittarna följa favoritkaraktären Rue spelad av Zendaya, och även återse Colman Domingo. Avsnittet tar vid strax efter att Rue lämnades av Jules (Hunter Schafer) vid tågstationen och handlar om hur hon trots alla de traumatiska upplevelserna som vi fick se i den första säsongen försöker hålla humöret uppe och fira jul.

Annons

Premiär: 7 december

Your honor

Handling: Miniserie med Breaking Bad-skådisen Bryan Cranston i rollen som den högt respekterade domaren Michael Desiato. När hans son blir inblandad i en hit-and-run gör han allt som står i hans makt för att skydda sonen, något som leder till ett dramatiskt fall med lögner och bedrägerier – där man till slut inte kan lita på någon.

Premiär: 7 december

Let them all talk

Handling: Ny dramakomedi med fokus på den berömda författaren Alice, spelad av ingen mindre än Meryl Streep. Tillsammans med två gamla vänner åker hon på en resa för att släppa vardagen, ha kul och låta gamla sår läka. De får även sällskap av Alice brorson samt hennes nya bokagent – och med tiden blir stämningen ansträngd och stel. När Alice bestämmer sig för att konfronterar sällskapet finns risken att hon i stället skadar de hon älskar mest.

Annons

Premiär: 10 december

Raised by Wolves

Handling: Serie i tio delar som följer två människoliknande androider som har fått i uppdrag att uppfostra mänskliga barn på en mystisk jungfruplanet. Religiösa motsättningar gör dock uppgiften svårare än de först tänkt sig.

Premiär: 16 december

Foto: HBO

LÄS MER:

Annons