Semesterlunken gör sig som mest påmind i slutet av juli. Tur då att Orange is the new black är tillbaka med en ny säsong redan om drygt två veckor.

Redan 27 juli är det dags att återbesöka kvinnorna på Litchfield, och nu har den första riktiga trailern till Oranges sjätte säsong släppts.

Läs även: Sommarens nya serier och filmer på Netflix och HBO

Trailern visar hur de intagna handskas med sina nya omgivning på ett maximum security-fängelse – och av trailern att döma verkar det inte vara helt oproblematiskt. Utöver den nysläppta trailern har Netflix varit sparsamma med förhandsinformation om den nya säsongen.

Det vi vet är att Rebecca Knox kommer att spela en ny karaktär i fångeensemblen vid namn Tina Swope. I övrigt gissar vi på att Piper (Taylor Schilling), Alex (Laura Prepon), Crazy Eyes (Uzo Aduba), Red (Kate Mulgrew), Nicky (Natasha Lyonne) och de andra kommer att bjuda på en intensiv sjätte säsong.

Skaparen av Orange is the new black Jenji Kohan är också aktuell som exekutiv producent för Netflix-serien GLOW, vars andra säsong hade premiär den 29 juni. Dessutom är det klart att Orange is the new black kommer tillbaka med en sjunde säsong.

Se den första trailern till sjätte säsongen av Orange is the new black här:

Läs även: 

13 fantastiska serier där kvinnor har huvudrollen

Här är koderna som visar alla filmer och serier på Netflix!

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Mest läst