Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteraturMelodifestivalen 2024

Se den nya pampiga trailern till Queen-filmen

20 jul, 2018 
AvFemina
Bohemian-Rhapsody-trailer
Efter att ha sett den nya trailern råder ingen tvekan om att ”Bohemian Rhapsody” lär bli årets stora musikfilm.
Annons

I 13 långa år har det pratats om att en film om det legendariska rockbandet Queen ska bli verklighet, men det var inte förrän förra sommaren som Queen-gitarristen Brian May bekräftade att inspelningen var ett faktum. I maj släpptes en första teaser-trailer till Queen-filmen Bohemian Rhapsody som lovade gott. Nu har vi äntligen fått den första riktiga trailern – som lovar ännu godare.

Det har varit mycket snack kring filmen, som har premiär den 2 november 2018, och speciellt om huvudrollsinnehavaren Rami Maleks likhet med det porträtterade originalet Freddy Mercury. Tidigare var Sacha Baron Cohen (som nu är aktuell med kontroversiella Who is America?) tilltänkt att spela Mercury, men han hoppade av på grund av ”kreativa meningsskiljaktigheter”.

I en intervju med Cinemacon har Rami Malek sagt att han först såg på rollen som en möjlighet att göra något riktigt stort i karriären, men att han minuterna efter att han tackat ja kommit på att det lika gärna kan bli en karriärdödare.

Annons

”Jag skojar inte. Om man inte gör det här rätt så blir det problem. Han [Freddie Mercury] är utan tvekan en av de största artisterna som någonsin existerat.”

Filmen kommer att handla om bandets tidiga år och leda fram till det historiska framträdandet på Live Aid 1985. Den nya trailern är pampigt flådig och speglar bandets musik utmärkt.

Vi gissar på att ni ser lika mycket fram emot Bohemian Rhapsody som vi!

Se den nya trailern till Bohemian Rhapsody här!

Läs även:

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

[socializer-facebooklikeshare]

Annons