jinder-femina

I Så mycket bättre berättar Little Jinder att hon är uppväxt med en turnerande mamma och att hon därför valt Jill Johnsons låt ”I’m never far”. Originallåten skrev Jill Johnson efter att hon hittade ett avskedsbrev som hon skrivit till sina döttrar och hon berättar för artisterna hur svårt hon upplevt det att vara ifrån sina barn.

– På något jättelight sätt så tycker jag att det är väldigt skönt att ha skrivit den här låten. Den tröstar mig. Sen vad den gör med barnen om det skulle gå illa någon gång vet jag inte, men det tröstar mig att den finns och att den är till dem, säger Jill Johnson i programmet.

Little Jinders version av låten skrev hon utifrån sig själv under låtnamnet ”Tusen mil”.

– Jag är så chockad över Josefines val och så lycklig samtidigt. Det här är en låt som är så högst personlig och så mycket country för mig och det känns ganska fantastiskt efter en hel vecka ihop att vi har hittat en så stark beröringspunkt oss emellan.

Läs även: Little Jinder om stödet från Danny i Så mycket bättre

För att hylla Jill Johnson lite mer uppträdde Little Jinder i kläder uppsydda speciellt för kvällen som var inspirerade av Jill Johnson.

– Det är så mäktigt, det känns som att man har fått så ett frö på ett ställe där man absolut aldrig varit och aldrig behärskat och så får man tillbaka en hel låt. Så otroligt fint tack så väldigt mycket, säger Jill Johnson i ”Så mycket bättre”.

– Det var emotional. Det var första gången jag tittade någon i ögonen hela tiden. Jag har inte klarat av att göra det innan, men nu gjorde jag det, säger Little Jinder i programmet.

Hör Little Jinders låt här:

Läs även!

Jill Johnsons låt etta i Sverige – tackar för stödet i fin video

Detta är Magnus Carlson i Så mycket bättre

Jill Johnson avslöjar sina skönhetsknep

Mest läst