Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Se officiella trailern för Stranger Things 3 – premiär i juli

20 mar, 2019 
AvSofia Börjesson
I sommar har Stranger Things säsong 3 premiär, och det märks att tid har förflutit sedan sist. Barnen har nämligen blivit ungdomar när sommaren kommer till Hawkins -85.
Annons

Den fjärde juli har Stranger Things tredje säsong premiär. Den här gången är det sommarlov i Hawkins, och året är 1985. Barnen har vuxit upp och blivit tonåringar, och Eleven har fått en ny vän i Max.

Eleven och Max i Stranger Things 3.
Eleven och Max hittar varandra i säsong 3 av Stranger Things. Foto: Netflix

Den tredje säsongen av Stranger Things utlovades redan innan säsong två hade premiär , och väntan har varit lång. Ett och ett halvt år lång, för att vara mer precis. Men skaparna av serien menar att dröjsmålet är väl värt väntan – den här säsongen ska nämligen vara större, bättre och mer välgjord än de tidigare, enligt ett uttalande i RadioTimes.

Dustin, Lucas, Will, Eleven och Mike i Stranger Things 3.
Dustin, Lucas, Will, Eleven och Mike i Stranger Things 3. Foto: Netflix

I Stranger Things 3 återser vi förstås originaluppsättningen av skådespelare: Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb Mclaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Natalia Dyer (Nancy), Charlite Heaton (Jonathan), Winona Ryder (Joyce) och Joe Keery (Steve). Och vi får återigen stifta bekantskap med syskonen Max (Sadie Sink) och Billy (Dacre Motgomery) som flyttade till Hawkins i säsong 2.

Annons

Lucas lillayster Erica (Priah Ferguson) ska enligt uppgift spela en större roll den här säsongen, och hon kommer att vara delaktig i bekämpandet av Hawkins senaste hot. Än så länge vet vi inte så mycket om handlingen, förutom att det är sommarlov och att den kommunala poolen verkar bli föremål för ett mörkt mysterium. Vi vet också att skådespelaren Francesca Reale kommer att spela badvakten Heather som är mitt i händelsernas centrum under säsong 3.

Stranger Things 3 har premiär på Netflix den fjärde juli 2019.

Trailer: Stranger things 3

https://youtu.be/gJ3y2OgBLB4

Läs mer:

Annons