Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Se trailern till nya filmatiseringen av Unga kvinnor med Emma Watson

15 aug, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Frossa i vackra kostymer, fantastiska miljöer och en stjärnspäckad rollista. Unga kvinnor är den nya rullen som lär bli årets mysigaste julfilm!
Annons

Little Women, eller Unga kvinnor som den heter på svenska, är romanen från 1868 som blev en succé direkt när den gick i tryck. Här möter vi de fyra tonårssystrarna Jo, Amy, Meg och Beth i en tillvaro som splittrats av det amerikanska inbördeskriget. 

Berättelsen har filmatiserats vid ett flertal tillfällen och i jul är det dags igen, den här gången med en rollista som blivit en snackis nätet.

Bland skådespelarna syns nämligen namn som Emma Watson, Meryl Streep och Timothée Chalamet, vilket borde vara anledning nog att se Unga kvinnor. Med i filmen är också Laura Dern (Big Little Lies), Saoirse Ronan (Lady Bird) och Florence Pugh (Midsommar). 

En bild på skådespelerskan Florence Pugh i filmen Little Women.
Florence Pugh är en av skådespelarna i Unga kvinnor.

I veckan släpptes en första trailer till filmen och såklart handlar den om kärlek. Men friheten att älska – och dessutom drömma om en karriär bortom äktenskapet – är ingen självklarhet för systrarna.

Annons

Se trailern till Unga kvinnor:

Unga kvinnor har svensk biopremiär den 25 december 2019. 

Läs mer:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: TT

Annons