Trendar: BokrecensionerKändisarMusikFilm och tvLitteratur

Se Zara Larssons grymma duett med idolen Carola

04 aug, 2020 
AvJessica Rådne
När Zara Larsson bjöd in till spelning på ett tomt Gröna Lund var förväntningarna höga. På plats fanns den egna idolen Carola för en duett. ”Det kan inte bli bättre”, säger Zara själv om uppträdet. Se klippet här!
Annons
Kändisar du inte visste var släkt med varandraBrand logo
Kändisar du inte visste var släkt med varandra

Zara Larsson slog igenom redan som tioåring i Talang på TV4. I dag är hon 22 och känd över hela världen. Hon är också den senaste i en rad heta artister att under rådande omständigheter uppträda på ett folktomt Gröna Lund. I TV4:s program Late Night Concert som släpptes på onsdagen bjöd Zara på en rad överraskningar.

”Blir lycklig av att sjunga”

Nyinspelade framträdanden varvas i programmet med klipp från Zaras tidiga karriär. I en intervju med Malou von Sivers syns en 11-årig Zara berätta att hon en dag ska ”bli större än Elvis”. När Tilde de Paula Eby, som är på Gröna Lund för att intervjua världsartisten, frågar vad Zara tänker i dag när hon hör sitt barn-jag säga de orden, svarar hon att de stämmer än.

– Jag känner fortfarande igen mig i det där, jag vet inte var det kommer i från, men jag älskar att underhålla folk och det har jag alltid gjort. Jag blir lycklig av och älskar att sjunga, säger Zara Larsson.

Annons

Zara Larsson kramar mystisk man

I programmet, som alltså spelades in nyligen, syns även vad som tros vara artistens nya kärlek skymta förbi. Det är i ett klipp där hon berättar om livet som känd, kontra vanlig ungdom, som hon syns stå och krama om en kille. Intill de två sitter flera utav Zaras kompisar kring ett bänkbord. Alla i gänget ser ut att ha en mysig dag ihop.

Zara Larsson på grönan

Det var i samband med att singeln Love Me Land släpptes i juli som Zara berättade att hon träffat någon, men att hon vill låta honom få vara anonym.

– Jag vill typ inte lägga ut på Insta, det är min privata grej. Det har jag insett ju äldre jag blir, mitt liv måste inte vara ett spektakel för andra att se i varje aspekt. Också för personen som jag är kär i, om det inte håller då, ska han då vara Zara Larssons ex? Han är så klart sin egen person också, men för många så blir man det kanske, om man ska tänka på det värsta. Jag bara njuter i det privata, sa Zara Larsson till Expressen då.

Annons

Men den nyfikne kunde alltså nu få en skymt av kärleken i inspelningen från Grönan!

Bjöd in idolen Carola

zara larsson carola
Zara Larsson bjöd in sin stora idol Carola Häggkvist.

På plats fanns även Zara Larssons egna syster Hanna som har en artistkarriär tillsammans med sin bästa vän Andrea, i duon Lennixx. De uppträdde med nya singeln Bold Me. Men, kvällens verkliga klo var duetten med Zara Larssons stora idol, Främling-sångerskan Carola, 53.

– Det är som en barndomsdröm hela den här dagen, säger Zara Larsson själv i programmet.

– Jag har hela Gröna Lund för mig själv, jag får sjunga med Carola, min favoritlåt. Det kan inte bli bättre.

Tillsammans sjöng de vad Zara beskriver som ”en av världens bästa låtar”, Säg mig var du står. Duetten blev maffig, minst sagt. Se den själv i klippet nedan!

Programmet i helhet hittar du på TV4 Play.

Foto: TV4

LÄS MER:

Annons