I serien – och på vita duken – har de spelat bästa vänner. Men i verkligheten har Kim Cattrall, som Spelade Samantha i sex säsonger och två filmer om Sex and the city-gänger, inget gott att säga om motspelerskan Sarah Jessica Parker, kanske mest känd som Carrie.

Att skådespelerskorna haft svårt för varandra har det skvallrats om länge men nu har vi fått det svart på vitt. Hur? Vi tar det från början… Den 30 januari i år försvann Kim Cattralls bror spårlöst, kort därefter meddelade skådespelerskan att brodern var död. Detta berörde Sarah Jessica Parker, som valde att visa sitt stöd för sin tidigare skådespelarkollega genom att uttrycka sina kondoleanser i en kommentar till ett av Kim Cattralls Instagram-inlägg.

Det fick Kim Cattrall att se rött. Hon, i sin tur, svarade med att publicera en bild på Sarah Jessicas kommentar med orden ”jag behöver inte din kärlek eller stöd i denna tragiska tid, Sarah Jessica Parker.”

I texten nedanför bilden utvecklar hon sina känslor.

– Min mamma frågade mig i dag ”när ska den där hycklaren Sarah Jessica Parker lämna dig ifred?” Att du fortsätter höra av dig är en smärtsam påminnelse om hur elak du verkligen var då och nu. Låt mig göra detta väldigt tydligt. (Om jag inte redan har det). Du är inte min familj. Du är inte min vän. Så jag skriver detta för att berätta för dig för sista gången att sluta exploatera vår tragedi som ett försök att återställa din image som ’trevlig tjej’.

Sarah Jessica Parker har hittills inte besvarat inlägget.

Läs också:

Se de bortklippa scenerna från Sex and the City

Vilket Sex and the City-bröllop är din favorit?

Foto HBO
Artikeln publicerades först på ELLE.

Mer läsning

Femina