Den Oscarsbelönade filmen La La Land med Emma Stone och Ryan Gosling i huvudrollerna har sedan i våras varit ute på en ”live-to-film”-turné världen över.

La La Land in Concert visas filmen på storduk och tonsätts av en livs levande symfoniorkester och konceptet kommer till Stockholm i slutet av oktober. Konserten hålls i Globen och musiken framförs av Stockholm Concert Orchestra, Helene Stureborgs Kammarkör under ledning av den finsk-amerikanske dirigenten Erik Ochsner.

– Genom att behålla den inspelade sången av Emma Stone, Ryan Gosling och John Legend och blanda den med musiker som spelar live har vi möjlighet att erbjuda en unik konsertupplevelse som blir en hybrid av film, inspelad sång och en stor symfoniorkester, säger konsertens regissör Richard Kraft.  

Nu lottar vi på Femina ut tre par biljetter till föreställningen i Globen i Stockholm, totalt 6 biljetter á 595 kronor styck till 3 olika vinnare. Konserten hålls onsdagen den 25 oktober, 1930 (insläpp 1800), notera att föreställningen är två timmar lång – utan paus.

Fyll i formuläret här nedan för att vara med och tävla! Tävlingen pågår fram till den 30 september.

Tävlingen är avslutad! Vinnare meddelas inom kort.

Vi har dragit tre vinnare i tävlingen:

Irene Törnkvist, Stockholm

Agnes Lidberg, Bromma

Siv Wiberg, Örebro

Mest läst