Vår svenska superstjärna Zara Larssson går från klarhet till klarhet. För ett par veckor sedan blev det officiellt att hon följer med världsstjärnan Ed Sheeran på turné i sommar – och nu har hon även gjort debut i filmbranschen. I en av vårens stora svenska filmer, Eld och lågor, gör Zara Larsson nämligen sin första cameoroll (gästspel av en känd person i en film).

I filmen uppträder Zara Larsson med en ny egenskriven låt som heter When I’m not around. Och i en intervju med Aftonbladet berättar filmens regissörer, Björn Stein och Måns Mårlind, om samarbetet med artisten:

”Vi är väldigt glada att hon ville vara med i bild, vi har verkligen kunnat leka med tid och rum”, säger de bland annat i intervjun.

”Vi är stolta som tuppar”

Enligt regissörerna var det Zara Larssons idé att ta med sin egen låt i filmen, och den ska ha gjorts om till en mer jazzig version för att passa filmens stil bättre. I intervjun med Aftonbladet berättar Björn Stein även att Zara Larsson har fått se filmen – och att hon är väldigt stolt över slutresultatet:

”Vi hade visning för henne innan hon försvann vidare ut i världen. Hon var väldigt glad och tyckte att det här var jättekul. Det är ju hennes habitat, så att säga, att stå på scen. Hon blev väldigt förtjust i filmen och tycker att den är romantisk och vacker”, säger han och fortsätter:

”Vi är stolta som tuppar.”

Även supermodellen Frida Gustavsson debuterar på filmduken

Eld och lågor utspelar sig på 1940-talet och handlar om förbjuden kärlek och rivalitet. Filmen är baserad på en sann historia om de konkurrerande nöjesparkerna Gröna Lund och Nöjesfältet på Djurgården i Stockholm, och handlar om hur barnen till de respektive ägarna, Ninni och John, blir hemligt förälskade i varandra.

Ninni spelas av ingen mindre än supermodellen Frida Gustavsson – som även hon debuterar som skådespelare, och rollen som John görs av Albin Grenholm. Även Robert Gustafsson, Helena af Sandeberg, Pernilla August, Lennart Jähkel och Edvin Endre spelar i filmen.

Här uppträder Zara Larsson i Eld och lågor:

Foto: TT

Läs mer:

Zara Larsson utsedd till en av världens mäktigaste

Se Zara Larsson göra succé hos Ellen DeGeneres

Zara Larsson om Sven Melanders stöd: ”Det gör mig så mycket starkare”

Mer läsning

Femina