Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

37-åriga sångaren dog – timmar efter sitt bröllop

01 dec, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram, Facebook.

Det var den lyckligaste dagen i deras liv – men det slutade i sorg.
Bara timmar efter att ha gift sig med sin stora kärlek avled 37-åriga sångaren Jake Flint i sömnen, och lämnade sin nyblivna hustru i chock och sorg..
”Vi borde titta på våra bröllopsbilder men i stället måste jag välja vilka kläder min man ska begravas i”, skriver änkan Brenda Flint.

Annons
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorgBrand logo
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorg

Det var i slutet av november som den amerikanska countrysångaren Jake Flint, 37, gifte sig med sin stora kärlek Brenda i närheten av Tulsa i delstaten Oklahoma. Det fina bröllopet var parets kanske lyckligaste dag i livet tillsammans. Men så fick det inte förbli.

För efter att ha firat kärleken och deras nya äktenskap gick Jake till slut och la sig – och vaknade aldrig upp igen. 37 år gammal avled artisten i sömnen, bara timmar efter att ha sagt ja till sin älskade fru.

Det var Jakes manager Brenda Cline som gick ut och berättade om det tragiska dödsfallet.

”Med krossat hjärta och djup sorg måste jag berätta att Jake Flint tragiskt har gått bort. Jag har försökt skriva om det här flera gånger i dag, men det är svårt att kommentera det man inte kan hantera”, skriver hon i ett känslosamt inlägg på Facebook och fortsätter:

Annons

”Jag älskade honom som en son. Den roligaste, hårdast arbetande och mest dedikerade artisten jag jobbat med under hela min karriär. Vi skulle precis arbeta mer tillsammans efter att han och Brenda hade gift sig – vilket de gjorde i går. Ja – i går.”

Änkans tunga sorg efter Jake Flints död

Även Jake Flints nyblivna fru, som blev änka bara natten efter sitt bröllop, skriver om den tragiska händelsen. Timmar tidigare hade de gift sig i regnet inför vänner och familj, men i stället för att ha en mysig dag tillsammans med sin make dagen efter deras bröllop tvingades Brenda komma med dödsbesked på social medier.

”Vi borde titta på våra bröllopsbilder men i stället måste jag välja vilka kläder min man ska begravas i. Människor är inte menade att känna så här mycket smärta. Mitt hjärta är borta och jag behöver bara att han kommer tillbaka. Jag kan inte hantera mycket mer. Jag behöver honom här”, skriver hon i ett hjärtekrossande Facebook-meddelande.

Ännu finns det ingen officiell dödsorsak till den tragiska bortgången.

Annons