Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Jättebebisen Kevin blev en världsnyhet – så ser han ut 40 år senare

11 okt, 2023 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Kevin Clark vägde 7,25 kilo vid födseln.
När Kevin Clark föddes var han den största bebisen som någonsin hade fötts i delstaten New Jersey – han vägde 7,25 kilo.
I dag har han vuxit upp, och vant sig vid att vara störst i rummet.
Så här ser Kevin Clark ut i dag!
Annons
Första och senaste paparazzi-bilderna på 8 Hollywood-stjärnorBrand logo
Första och senaste paparazzi-bilderna på 8 Hollywood-stjärnor

Kevin Clarks mamma Patricia var 24 år gammal när hon födde honom. Hon visste att det var vanligt med stora bebisar i släkten, men hade nog inte kunnat ana att hennes son skulle slå både familjerekord – så väl som delstatsrekord. När Kevin Clark föddes 1983 var han med sina 7,25 kilo den största bebisen som någonsin hade fötts på det sjukhuset, och i hela delstaten New Jersey.

Jättebebisen blev en stor nyhet, och det blev ett intensivt mediepådrag på Memorial hospital. Familjen konstaterade för tv-kamerorna att de inte skulle få någon användning för varken spjälsängen eller de söta kläderna för nyfödda som de hade köpt.

Annons

Problem med längden

Föräldrarna var glada att höra att den ovanliga storleken inte var ett tecken på en sjukdom, utan att sonen var helt frisk. Kevin Clark fortsatte under uppväxten att växa mycket, och var alltid längst i klassen. När han gick på högstadiet hade han nått 195 centimeter, och i dag är han 206 centimeter lång.

Kevin Clark har vant sig vid sin längd, och förlikat sig med den. Men att vara 206 centimeter lång kommer med en del problem – 40-åringen måste huka vid dörrposter, har svårt att få plats i vissa bilar och att duschfästet alltid sitter för långt ner.

I dag är han gift och har två Grand danois-hundar.

– Mitt råd är att bara vara bekväm med det. Man kommer inte undan hur stor man är, det är bara vem man är. Bara omfamna det, säger han till andra i hans situation.

Så ser Kevin Clark ut i dag:

Kevin Clark.
Kevin stannas alltid på gatan för att han är så lång.

Källa: Youtube.

Annons