Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

107-åringens födelsedagsfirande blev till parad – hyllas av hela staden

11 nov, 2022 
AvStina Meyerson
FotografFacebook/SBS Australia
När den lilla staden Stillwater fick nys om 107-åriga Myda Lewis födelsedag slöt de upp – och firade henne på det mest storslagna viset. Se de rörande bilderna på när Myda gratuleras av hela staden!
Annons
10 saker du alltid åt på barnkalas på 90-taletBrand logo
10 saker du alltid åt på barnkalas på 90-talet

Myda Lewis bor på ett äldreboende i Stillwater i Oklahoma. Inför hennes 107-årsdag frågade hennes vårdgivare om hon ville göra någonting särskilt för att fira sin födelsedag. Och Myda hade faktiskt ett önskemål!

Under hela sitt liv hade hon drömt om att få vara med i en parad, åkandes i en bil med nedfällt tak. Men utsikterna för att kunna förverkliga Mydas dröm såg tyvärr inte särskilt goda ut, eftersom inga parader var planerade i den lilla staden.

Myda Lewis

Att erbjuda Myda en åktur i en snygg bil kunde hennes vårdgivare däremot ordna. Planen var att hon skulle få åka i en guldfärgad cabriolet, medan några ortsbor skulle vinka till henne längs vägen.

Annons

Men ryktet om 107-åriga Mydas livslånga dröm spred sig som en löpeld genom Stillwater. När de boende i staden fick reda på hennes önskemål så insåg de att de faktiskt hade någonting – eller snarare någon – att fira i en parad; Myda själv. Stadsborna beslutade helt enkelt att hålla i en parad i Mydas ära. Någon skapade ett evenemang på Facebook, lokala nyhetsbyråer slöt upp – och tusentals personer i den lilla staden bestämde sig för att fira Mydas födelsedag.

Och firandet blev verkligen så fint, spana in de röramde bilderna nedan!

Så firades 107-åriga Mydas födelsedag i en parad

Drömmen om att få färdas med stil i en parad blev verkligen sann. Utöver den tjusiga bilen fick Myda bära en härlig rosa outfit, med ett strassprytt band med siffrorna 107 på. På huvudet bar hon en gnistrande tiara och med sig i bilen hade hon ett rosa paraply för att få skugga.

Myda 107

När den guldiga Mercedes-bilen började rulla längs med gatan hade flera tusen glada Stillwater-bor samlats, iförda partyhattar och viftandes med färgglada skyltar och ballonger.

Annons
Stillwater parad

När de fick syn på Myda var det flera som sprang fram med blommor och födelsedagskort för att hylla det tacksamma födelsedagsbarnet.

Myda Lewis parad

På sin 107-årsdag hade Myda bott i staden i hela 103 år – så ett firande i den här omfattningen var sannerligen passande.

Här firar Stillwater-borna Myda Lewis

Källa: Faithhub

Annons