Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hon visar upp hotellproblemen – som smala aldrig råkat ut för

16 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTIKTOK.
Mary Fran Donnelly väcker uppmärksamhet med videoklipp på sociala medier, där hon skämtar kring hur det är att resa som överviktig.
I klippen visar hon problem som smalare personer aldrig har behövt tänka på, och får sina följare att skratta.
– Min syster och jag kunde bara skratta åt hur absurt det var, säger Mary till Buzzfeed.
Annons
Forskningen visar: Kurviga kvinnor är lyckligare och lever längreBrand logo
Forskningen visar: Kurviga kvinnor är lyckligare och lever längre

27-åriga läraren Mary Fran Donnelly har fått många följare på sociala medier med sin sprudlande personlighet och sina underhållande klipp och tankar kring kroppspositivitet.

Nyligen startade Mary en följetong med namnet ”Att resa som tjock person”, där hon pekar ut problem som hon, som överviktig, ständigt ställs inför – men som en smal person aldrig har behövt ägna en tanke åt i sitt liv. I klippen visar hon bland annat hur hon inte kan vira handdukarna kring kroppen, hur hon knappt får plats på toaletten och hur till och med stolarna är väldigt små.

@itsmaryfran

Traveling as a Fat Person Episode 2

♬ original sound - Mary Fran

Videoklippen har nu fått miljontals visningar, och många känner igen sig i problemen som Mary visar upp – och skrattar med henne.

”Jag dör, det är så relaterbart”, skriver en person.

Annons

”Omg ja, handduksproblemet!!”, skriver en annan.

– Jag hanterar saker genom humor... Jag belyser en situation som är väldigt stressande för en fet, plus-size person. Min syster och jag kunde bara skratta åt hur absurt det var, säger Mary Fran Donnelly till Buzzfeed.

Vill vara positiv men påverkas av hatet

Mary ger ett väldigt självsäkert intryck på sina sociala medier, men har också erkänt att även hon kan drabbas av osäkerhet och självhat kring sitt utseende.

”Även om jag mest har ögonblick där jag tänker 'hatarna kan dra åt helvete', så har jag också riktigt stunder då jag lyssnar på grymheten och tror på det litegrann. Eftersom hela mitt liv och existens har förlitat sig på att jag känner mig värdelös i en värld som inte gillar mig. Att min röst inte betyder något för att jag är plus-size”, skriver hon på Instagram Story.

Källa: Bored panda.

Annons