Hunter och hans mormor Dorothy Reavis.
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen
1:23

Efter reklamen: Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen

(1:23)

Slå på ljud

Att bjuda in till kalas ska vara en av uppväxtens höjdpunkter – men det kan också blir precis tvärtom. När amerikanska Hunter skulle fylla sex år bjöd han in sina släktingar och vänner till kalas, men när dagen väl kom för firandet så var det ingen som dök upp. I stället för att få äta tårta, skratta och leka med sina kamrater väntade Hunter förgäves i timmar på att hans gäster skulle dyka upp.

När hans mormor Dorothe Reavis såg hur ledsen hennes barn och barnbarn var över händelsen bestämde hon sig för att ta saker i egna händer - och la ut en video på Tiktok.

”Mitt barnbarn idag efter att inte en enda person från familj och vänner brytt sig om att dyka upp på hans 6-årskalas. Det du inte ser är att jag kramar hans mamma, min dotter, medan hon gråter för sin son. Denna mycket intelligenta, musikälskande, roliga pojke. Låt oss visa honom hur speciell han är”, skrev mormodern i klippet.

Men varken hon eller Hunter hade nog kunnat räkna med den otroliga respons som kom. På bara några dagar hade videoklippet setts av flera miljoner personer, och tusentals av dem grattade Hunter på sexårsdagen. Det var till och med de som frågade efter hans önskelista och skickade presenter.

Tackar för stödet till sexåriga Hunter

I en ny video har Dorothy tackat för all kärlek och allt stöd, men poängterar att hon aldrig var ute efter att folk skulle skicka presenter eller skänka pengar. Hon ville bara att Hunter skulle få uppskattning på sin födelsedag.

Även Hunter har spelat in en videohälsning där han tackar alla för den fina responsen.

– Tack för alla gratulationer, tack för all kärlek, tack för alla presenter, säger han i ett klipp.

@dorothyreavis

#love #appriciation @Adrianna Miller hunter and mom saying thank you to everyone!

♬ original sound - Dorothy Reavis

”Glöm aldrig hur bra du är grabben”, skriver en person uppskattande till pojken.

”Han är så fantastisk”, tycker en annan.

Källa: Newsner.

Mest läst