Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ingen kom på 6-åringens kalas – då hände det fantastiska

23 maj, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Hunter och hans mormor Dorothy Reavis.
När amerikanska pojken Hunter skulle fira sin sexårsdag var det inga av hans kamrater som dök upp på hans kalas.
Då tog hans mormor Dorothy Reavis saken i egna händer, och såg till att barnbarnet fick det finaste firandet man kan tänka sig.
– Tack för alla gratulationer, tack för all kärlek, säger sexåringen.
Annons
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppenBrand logo
Så kan du göra skillnad - och må bättre på kuppen

Att bjuda in till kalas ska vara en av uppväxtens höjdpunkter – men det kan också blir precis tvärtom. När amerikanska Hunter skulle fylla sex år bjöd han in sina släktingar och vänner till kalas, men när dagen väl kom för firandet så var det ingen som dök upp. I stället för att få äta tårta, skratta och leka med sina kamrater väntade Hunter förgäves i timmar på att hans gäster skulle dyka upp.

När hans mormor Dorothe Reavis såg hur ledsen hennes barn och barnbarn var över händelsen bestämde hon sig för att ta saker i egna händer - och la ut en video på Tiktok.

Annons

”Mitt barnbarn idag efter att inte en enda person från familj och vänner brytt sig om att dyka upp på hans 6-årskalas. Det du inte ser är att jag kramar hans mamma, min dotter, medan hon gråter för sin son. Denna mycket intelligenta, musikälskande, roliga pojke. Låt oss visa honom hur speciell han är”, skrev mormodern i klippet.

Men varken hon eller Hunter hade nog kunnat räkna med den otroliga respons som kom. På bara några dagar hade videoklippet setts av flera miljoner personer, och tusentals av dem grattade Hunter på sexårsdagen. Det var till och med de som frågade efter hans önskelista och skickade presenter.

Annons

Tackar för stödet till sexåriga Hunter

I en ny video har Dorothy tackat för all kärlek och allt stöd, men poängterar att hon aldrig var ute efter att folk skulle skicka presenter eller skänka pengar. Hon ville bara att Hunter skulle få uppskattning på sin födelsedag.

Även Hunter har spelat in en videohälsning där han tackar alla för den fina responsen.

– Tack för alla gratulationer, tack för all kärlek, tack för alla presenter, säger han i ett klipp.

”Glöm aldrig hur bra du är grabben”, skriver en person uppskattande till pojken.

”Han är så fantastisk”, tycker en annan.

Källa: Newsner.

Annons