Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Mamman förvandlade dotterns rullstol till Askungens vagn

02 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Tiffany Breens dotter Roslyn är född med en muskelsjukdom, och sitter i rullstol.
När det var dags för Halloween ville Tiffany att dottern skulle få vara med i firandet med en spännande utklädnad – och gjorde om hennes rullstol.
– Roz är för alltid min lilla prinsessa, säger Tiffany Breen.
Annons
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på HalloweenBrand logo
Kändisar som klätt ut sig till andra kändisar på Halloween

Roslyn Breen är en liten flicka i USA som föddes med en kronisk muskelsjukdom, som gör att hon inte kunnat lära sig att gå som andra barn i sin ålder. När hon tre år gammal satt i rullstol och det började närma sig Halloween bestämde sig hennes mamma Tiffany gör att ge dottern en utklädnad och ett firande hon sent skulle glömma.

Tiffany Breen är händig och pysslig, och landade i att låta dottern klä ut sig till Disneys Askungen, med ljusblå prinsessklänning och rullstolen förvandlad till en hel pumpavagn.

Annons

– Roz är för allt min lilla prinsessa. Och hon älskar Disney, så vi visste att Askungen skulle vara något hon verkligen ville klä ut sig till, säger Tiffany Breen skriver Little Things.

Byggde en egen vagn till dottern

Utklädnaden, som gjordes 2017, uppmärksammades av lokala medier, och Tiffany Breen fick berätta hur hon byggde en egen vagn åt dottern.

– Jag använde bara glitter och rosetter och vi köpte lite lampor som går på batteri, rockringar och zip ties. Och så lyser den, berättade hon.

Annons

Att dottern skulle få stå i centrum med sin fina kostym och Askungen-vagn var mammans mål – och något hon minst sagt lyckades med.

Lilla Roslyn var så nöjd med sin utklädnad.

– Jag ville att hon skulle dra uppmärksamhet till sig på ett positivt sätt. Ibland är det många som stirrar av andra anledningar, säger mamma Tiffany.

Källa: Youtube.

Annons