Kändisarna som valt att prata om sin bipolära sjukdom
2:11

Efter reklamen: Kändisarna som valt att prata om sin bipolära sjukdom

(2:11)

Slå på ljud

Influencern ”Tiny Tana” har flera hundra tusen följare på sina olika sociala medier-plattformer. Hon är en 22-åring från Jamaica som har Russell-Silvers syndrom, en ovanlig typ av kortvuxenhet som gör att hon ser ut som ett barn. Syndromet gör att hon inte bara är kortvuxen, men också fortsätter se ut som ett barn i ansiktet, och dessutom har en ljus röst.

På sina sociala medier möter ”Tiny Tana”, som går under namnet ”itzamealiaa” på Tiktok och ”coolest vibe” på Instagram, många som tror att hon är ett barn. Hon har också fått oroliga kommentarer över att hon pratar om sexuella erfarenheter eller sina relationer – eftersom personerna som kommenterat inte förstått att hon är en vuxen kvinna.

Tvingas förklara att hon är vuxen

Därför har hon fått göra videos där hon hon förklarar att hon är vuxen.

– Hej på er! Jag gör den här videon för att jag har fått många kommentarer, jag antar att det är förvirrande för folk om jag är ett barn eller en vuxen person, säger hon i videon.

Influencern konstaterar att folk är förvirrade i hennes kommentarsfält, och att det är på grund av det ovanliga syndromet som hon är lätt att misstas för ett barn.

– Jag är faktiskt vuxen. Jag är 22 år. Jag vet, chockerande, säger hon skämtsamt.

Hon avslutar med att säga att hon inte tar åt sig av de negativa kommentarerna, och att folk borde lugna ner sig.