Isabella Löwengrip uppmanade till ”Systerskap” då hon blev sårad av att komikern Mia Skäringer gjort en parodi på henne.

Här kan du läsa hela bakgrunden till Löwengrip-Skäringer-gate.

Denna konflikt har nu lett till att Clara ”Underbara Clara” Lidström ryter ifrån i sin blogg. Hon börjar med detta att Isabella Löwengrip har framställt Mia Skäringers agerande som ”osysterlig”.

”Herregud. Mia Skäringer är komiker. Är det inte minst lika osysterligt att ta ifrån en annan kvinna sin försörjningsmöjlighet när man förbjuder henne att driva med ena halvan av mänskligheten? Får kvinnor inte driva med kvinnor bör det ju verkligen vara helt förbjudet för män att driva med kvinnor? Vem får då driva med kvinnor? Ingen?”

Lidström skriver vidare att hon själv blivit hånad och parodierad under sin karriär men att det hon blev mest ledsen över var att folk skrev anonyma kommentarer där de skrev att de hatade henne. Dessutom tycker Lidström att det är värdelöst med parodier som inte är roliga utan som bara leder till påhopp.

Blogginlägget avslutar Clara Lidström så här:

”Måste man som ”offer” för en parodi tycka att det är roligt? Nej. Måste man bli smickrad av att bli parodierad? Nej. Är det osysterligt att driva med andra tjejer? Nej. Är man skyldig att rensa upp lite sitt kommentarsfält om folk skriver ren dynga om den man parodierar? Ja.Inte för att man är kvinna utan för att det är att vara en hygglig människa.”

FOTO Löwengrip Care & Color, Instagram/UnderbaraClara och IBL.

Läs även

Underbara Clara lanserar eget klädmärke: ”Det är kläder man ska känna sig fin i”

Isabella Löwengrip: ”Jag kommer aldrig gifta mig igen”

Mia Skäringer om ångesten: ”Jag kunde inte andas och hade ont överallt”

Mest läst