Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

ÄNTLIGEN! Här är klänningen som passar ALLA kroppsformer

29 okt, 2017 
AvFemina
Det syns när du trivs i dina kläder! Här är klänningen som du kommer vilja ha på dig under många år framöver!
Annons

Denna artikel är framtagen i samarbete med ANNONS Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

 

Klänningen är ett klassiskt plagg som passar lika bra till vardags som till fest. Men visst kan det kännas minst sagt snopet att stå där i provrummet med en klänning som sitter som ett korvskinn – trots att den satt så perfekt på provdockan!

Din kroppsform spelar roll!

Förutom färg och form på klänningen spelar din kroppsform in när du ska välja den perfekta klänningen, det är det som gör valet så svårt! Du som har en timglasfigur passar till exempel oftast bäst i en lätt klockad klänning eftersom vidden döljer kraftiga låg och stuss.

Du som är kort och lite rundare har säkert upptäckt hur en lång klänning får dig att se betydligt större ut än vad du egentligen är och du som är väldigt lång lätt känner det som att du är klädd i ett tält och du som har en rak kroppsform sörjer ofta att inte känna sig kvinnlig nog i sina klänningar…

Annons

Klänningen för ALLA kroppsformer

Nu finns äntligen en klänning som smickrar din kropp – oavsett vilken kroppsform du har. Klänningen är vackert draperad och passar perfekt till både vardag och fest. Du kan själv kombinera med till exempel olika smycken och sjalar för att lyfta klänningen till den nivå du känner för.

Det som gör klänningen så speciell är att den är gjord i trikå och alltså mycket stretchigt, har ett fint fall och en smickrande drapering framtill. Också längden lämpar sig för alla tillfällen; den slutar precis under knäna och kan kombineras med alltifrån sneakers till högklackat.

Så väljer du storlek

Bystmått: Mät där bysten är som störst

Stuss/midjemått: Mät runt hela midjan

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons