Trendar: InredningMat och dryckResor

Populära klänningen passar alla kroppsformer

23 jan, 2018 
AvMarcus Alm
Det syns när du trivs i dina kläder! Här är klänningen som du kommer vilja ha på dig under många år framöver!
Annons

Klänningen är ett klassiskt plagg som passar lika bra till vardags som till fest. Men visst kan det kännas minst sagt snopet att stå där i provrummet med en klänning som sitter som ett korvskinn – trots att den satt så perfekt på provdockan!

Din kroppsform spelar roll!

Förutom färg och form på klänningen spelar din kroppsform in när du ska välja den perfekta klänningen, det är det som gör valet så svårt! Du som har en timglasfigur passar till exempel oftast bäst i en lätt klockad klänning eftersom vidden döljer kraftiga slag och stuss.

Du som är kort och lite rundare har säkert upptäckt hur en lång klänning får dig att se både kortare och bredare ut än vad du egentligen är. Om du däremot är väldigt lång är det lätt att känna som att du är klädd i ett tält. Kvinnor med en rak kroppsform sörjer ofta att inte känna sig kvinnlig nog i sina klänningar…

Klänningen för ALLA kroppsformer

Nu finns äntligen en klänning som smickrar din kropp – oavsett vilken kroppsform du har. Klänningen är vackert draperad och passar perfekt till både vardag och fest.

Annons

Det som gör klänningen så speciell är att den är gjord i trikå och alltså mycket stretchigt, har ett fint fall och en smickrande drapering framtill. Också längden lämpar sig för alla tillfällen: den slutar precis under knäna och kan kombineras med alltifrån sneakers till högklackat.

Så väljer du storlek

Bystmått: Mät där bysten är som störst

Annons

Stuss/midjemått: Mät runt hela midjan

Annons