Att fylla garderoben inför höst och vinter behöver inte vara dyrt eller svårt. Satsa på nyckelplagg som dessa kappor, blusar eller byxor.

1 Klassisk kappa

Det är fortfarande kapporna som ligger högst på listan när det gäller säsongens ytterplagg. Trots att utbud av både färg och mönster är stort så rekommenderar vi att du satsar på en i klassiska toner som kamel, svart eller grått.

kappa-&-other-stories

Kappa (länk till & Other Stories), 1 950 kr, & Other Stories.

 

2. Ankellång byxa

Byxan ska vara välklädd och enkel men samtidigt inte tråkig. Välj gärna en modell som slutar kring ankeln för rätt känsla i höst.

byxa-zara

Byxa, 349 kr, Zara.

 

3. Pyjamasskjorta

Skjorta och blus är ett av de viktigaste plaggen i garderoben just nu. Vi väljer en modell med pyjamasinspiration som ger stilen en både trendig och stilren känsla. Passar perfekt till både fest och vardag.

pyjamasskjorta-ganni

Pyjamasskjorta, 2 049 kr, Ganni.

 

4. Jumper (gärna) i kashmir

En tidlös jumper är snyggt att bära ensam, över skjorta eller under kavaj. Satsa gärna på mjuka kvaliteter som gör att du vill bära tröjan var dag!

jumper-kashmir-&-other-stories

Jumper (länk till & Other Stories) i kashmir, 1 250 kr, & Other Stories.

 

5. En lagom stor handväska

Just nu är det de mindre axelresväskorna som syns allra mest men vi väljer att satsa på en modell i mellanklass så att man säkert får med sig allt man behöver.

vaska-skinn-zara

Väska i skinn, 949 kr, Zara.

 

6. Pumps till fest (och vardag när det funkar!)

Det har länge varit fokus på låga (eller inga) klackar. Men nu är den klassiska pumpsen tillbaka och kommer i alla höjder. Snyggt till alla modeller av ankellånga byxor vi ser i höst!

 

7. Kavaj med personlig touch

Det finns en uppsjö av kavajer att välja på just nu. Satsa gärna på en modell med det ”lilla extra”. Vi väljer en mönstrad men ändå diskret variant där knytskärpet i midjan hjälper till att skapa en snyggt kvinnlig silhuett.

kavaj-&-other-stories

Kavaj (länk till & Other Stories), 1 250 kr, & Other Stories.

 

8. Spetskjol

Det är tid för de lite längre kjolarna! Satsa på allt från knä- till hellångt. Spetsvarianten är favoriten just nu. Du stylar den snyggt med stickad tröja till vardags och tillsammans med sidenblus till fest. Ett perfekt all-round plagg!

9. Enkel t-shirt

En snygg t-shirt passar lika bra till spetskjol och höga klackar som den gör till jeans och sneakers. I höst är modellerna antingen klassiskt enkla eller rockigt kaxiga.

tshirt-gina-tricot

T-shirt, (länk till butik) 99 kr, Gina Tricot.

10. Sneakers

Trots att klackarna är tillbaka håller sneakern sig kvar i basgarderoben. Lika snygg till enkla jeans som till hel kostym.

adidas-sneaker-nilson

Sneakers, 999 kr, Adidas/Nilson Shoes.

Mest läst