– Både randen och kombinationen svart och vitt har alltid varit favoriter i min garderob. KappAhl har gjort en bärbar, modern, kollektion med plagg som går att bära på många olika sätt – både på jobbet och på middag. From desk to dinner, säger Emilia de Poret.

Den här gången får den klassiska randen sällskap av optiska mönster, och stilen är både sportigt chic och dressad i en lek med proportioner.

– Jag har skapat tre looks, alla med den kortare byxan. Randigt från topp till tå blir effektfullt och den striktare vita blusen med puffärm får attityd när den stylas med den svarta culottebyxan och de trendiga strumpbootsen, säger Emilia de Poret om sin styling.

Inspireras av Emilia de Porets 3 looks

Vit blus med svarta ränder och snördetaljer vid ärmslutet, 299 kr. Svarta vida byxan, 399 kr.

Look 1: ”Den här looken funkar fint på jobbet men även att klä upp på kvällen, sätt till ett par glittriga örhängen eller en lyxigare väska så har du en snygg ”gå bort”-look.”

 

Randig kavaj, 599 kr. Randig kort byxa, 399 kr. Skor privata.

Look 2: ”Det tvådelade settet är superbra att ha i garderoben eftersom det blir som ett statement. Jag hade lika gärna kunnat styla med sneakers, men nu valde jag att bära randigt från topp till tå.”

Byxa 399 kr, vit ballongblus, 399 kr. Glasögon privata.

Look 3: ”Enkelheten vinner alltid, den här blusen är verkligen jättefin, lite roligare modell än den klassiska vita skjortan. Här bär jag inga större smycken eftersom plaggen är starka som de är. Byxan är samma som första bilden, men här adderade jag skärpet.”

Fler plagg ur KappAhls kollektion Limited Edition – bara att klicka hem!

Byxdressen är en praktisk och stilsäker trend som håller i sig. Svart byxdress, 499 kr.

Stilren t-shirt med New York-tryck, 199 kr.

Det är detaljerna som gör det. Scarf, 79, 90 kr.

Finstickad tröja i svartvita ränder, 399 kr.

Svartvita kollektionens enda accentfärg: intensivt grön. Här på instickad tröja med ballongärm, 399 kr.

Shoppa dina egna favoriter ur Limited Edition här.