Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

13 skor vi vill bära i höst – från svampskogen till festen

13 sep, 2019 
AvLina Sköld
höstskor
Cowboytrenden, klassiska Chelseaboots och veganska sneakers med lysande röd sula. Femina har samlat höstens snyggaste skor!
Annons
Boots från Isabel Marant
Sko från Ellos Chelseaboots Leonore

Tiden på året som både bjussar på mysiga promenader i skogen och på vardagslunk. Klä upp och klä ner, här är Feminas 13 favoritskor för stundande höst!

Annons
Höstboots i svart skinn Filippa K
Höstboots i svart skinn Filippa K

Boots med högre skaft och fyrkantig tå från Filippa K. Skorna är gjorda i mjukt skinn med blockklack på 5 cm och dragkedja på insidan. Finns också i vitt. Här hittar du dem!  (reklamlänk)

Annons
Billi bi mockaboots Bordeaux
Billi bi mockaboots Bordeaux

Sugen på färg i höst? Då är Bordeaux mer än rätt! Dessa boots från Billi bi livar upp vilken outfit som helst. De kommer också i svart. Här hittar du skorna!  (reklamlänk)

Annons
Åhlens x minimarket snake boots
Åhlens x minimarket snake boots

Satsa på mönster i klassisk modell. Dessa kommer från Minimarket x Åhlens och har en klackhöjd på sju centimeter. Här hittar du dem! 

Annons
Cecilia Blankens Boots
Cecilia Blankens Boots

Cecilia Blankens skomärke har bland annat dessa boots i höst. Högt skaft, dragkedja och detaljer i fram. Här hittar du skorna!  (reklamlänk)

Annons
Flattered boots I svart skinn
Flattered boots I svart skinn

För dig som vill åt den kantiga tån men fortfarande behålla längden på skon, då är denna boot från Flattered perfekt! Här hittar du skon!  (reklamlänk)

Annons
Timberland känga beige

Ett par ordentliga höstkängor är ett måste, våra favoriter kommer från Timberland i en beige nyans, här finns de till nedsatt pris!  (reklamlänk)

Tretorn gummistövel beige

För de regniga dagarna behövs ett par ordentliga gummistövlar, som gärna är snygga också. Dessa från Tretorn är en favorit! Här hittar du dem till nedsatt pris. (reklamlänk)

Annons
Isabel Marant boots

Cowboytrenden lever livet i höst och dessa stilfulla boots från Isabel Marant står ut i mängden. Dessa vill vi gärna klacka runt i bland höstlöven, här hittar du dem! 

Reschia boots
Reschia boots
Annons

Läderkänga med platå i olika färg. Dragkedja på insidan med högt skaft. Kommer från Reschia och du hittar dem här!  (reklamlänk)

donnant donnant, vegansk sko
Annons

Dr martens veganska kängor
Vegansk kängor från dr Martens
Annons

En vegansk sneaker från Donnant Donnant. Skorna är en mix mellan en finsko och sneaker med uppbyggd gummisula rättvist tillverkad av högkvalitativt konstläder i Portugal. Här hittar du skorna! 

boots Olivia från Vagabond
boots Olivia från Vagabond
Annons

Chelseaboots Leonore från Ellos

Klassiska och stilrena boots från Vegetarian Shoes med en slät och glansig finish. Skon är tillverkad av vattenavstötande konstläder. Skorna tillverkas till största del för hand i en av Englands äldsta skofabriker grundad 1881. Här finns skorna! 

Annons

En sko i riktig höstfärg från Vagabond i en stilren modell med spetsig tå och klädd klack. Dragkedja finns på skaftets insida. Ovansidan är i mocka med en klackhöjd på 6,5 cm. Här hittar du dem!  (reklamlänk)

Chelseaboots Leonore från Ellos i läder med något spetsig tåform. Ribbade och elastiska infällningar på båda sidor. Klackhöjden är ca 2,5 cm och du hittar dem här!  (reklamlänk)

Läs mer:

Annons