Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

13 stilrena och somriga omlottblusar

14 jul, 2020 
AvLisa Nilsson
13 somriga omlottblusar
En överdel som skapar en vacker silhuett är omlottblusen. Vi har valt ut våra favoriter av omlottblusar, några med puffärm, andra med längre ärm och några mer tidlösa klassiker du kan ha i flera år. Kika om du hittar en favorit du med!
Annons

Omlott är stilrent, det håller i många år så väl om det är en klänning eller blus. Vi har samlat våra favoriter av omlottblusar, de passar bra till ett par shorts eller en kjol i sommar. Eller varför inte ha på sig en blus med vacker silhuett i midjan till ett par fladdriga linnebyxor. Men du kan även bära upp några av blusarna till ett par snygga kostymbyxor i höst.

Så passa på att klicka hem några av favoriterna vi har valt ut, vårda dem väl och du har en långvarig vän att lita på i garderoben.

Skir omlottblus från h&m

Skir omlottblus som är mönstervävd och materialet ger en krinklad effekt. Den puffade ärmen skapar en vacker silhuett och blusens sömmar ger vackra linjer längs med kroppen. Den härliga v-ringade blusen hittar du här (reklamlänk).

Annons
Omlottblus från twist & tango

Burgundyfärgad blus med blommigt mönster och långa ärmar. Blusen är gjord av återvunnen polyester och kommer från Twist & Tango. (reklamlänk)

Svart omlottblus från Carin Wester

Svart omlottblus, av viskos, med halvlång ärm från Carin Wester. Passar fint att matcha med ett par jeans eller en jeanskjol. Skulle urringningen kännas för djup passar ett linne bra till under. Blusen hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Vit och blå mönstrad blus från H&M

Vit linne-blus med blått mönster som för tankarna till havet och kustlivet under sommaren och vilket material är inte somrigare än linne? Blusen har knappar men även ett band i sidan som skapar omlottkänslan, sommarblusen är från H&M (reklamlänk).

Brun omlottblus från Chiara Forti

Den här brunmönstrade blusen passar bra så väl som på en fest i sommar som till vardagar på sensommaren eller hösten. Smycket i sidan ger midjan en markering och lyfter de annars mörka tonerna i blusen – som du hittar här. (reklamlänk)

Annons
Blommig omlottblus

Blommig omlottblus med en kort puffärm från & Other stories. (reklamlänk)

Omlottblus från Rodebjer

En snyggt v-ringad blus i bomull av enkel modell som gör att den kommer hålla stilen i många år. Blusen har raka, stilistiska linjer och knyts i sidan – den längre ärmen slutar med en puff som lyfter den annars stilrena blusen från Rodebjer, som du hittar här. (reklamlänk)

Annons
Omlottblus i viskos från ByTime

Den vackert mönstrade blusen från byTiMo, är i mjuk viskos som skapar ett snygg fall och knytningen i midjan gör att man får en vacker silhuett. Den passar även bra med ett vitt eller mörkare grönt linne under. Blusen hittar du här. (reklamlänk)

Strukturmönstrad omlottblus från H&M

Ljusare blus i strukturerat material som ger tydliga puffärmar och ett snygg fall nertill. Matcha med ett par snygga linnebyxor som bryter mot blusens något hårda struktur som är från H&M. (reklamlänk)

Annons
Småblommig omlottblus i grönt och blått

En luftig omlottblus med mönster av små blommor som går i gröna och blåa nyanser. Blusen passar så väl till ett par shorts i sommar som ett par längre kostymbyxor i höst. Den härliga blusen kommer från & Other stories. (reklamlänk)

Rosa omlottblus från h&m

Rosamönstrad blus med lite större puffärm upptill. Våga och gör som modellen – matcha blusen med ett par rosa byxor så har du ett somrigt set, blusen är från H&M. (reklamlänk)

Annons
Mönstrad omlottblus från & Other stories

Den här asymmetriska omlottblusen är ett måste i sommar. Med sitt mönster och karaktäristiska linjer passar den till de flesta plagg, till fest som vardag. Klä upp med en ljus kostymbyxa eller bär den till vardags med en klockformad kjol. Blusen kommer från & Other stories. (reklamlänk)

Ljusgrön omlottblus från Bubbleroom

Småblommig blus i ljusgröna toner med lång ärm, från Bubbleroom. (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons