Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

14 snygga sneakers att bära våren 2021

26 jan, 2021 
AvLisa Nilsson
Nog har 2020 varit promenadernas år – och 2021 lär inte bli annorlunda nu när vi fått upp promenadtakten! Vi listar 14 sneakers som får oss att längta efter våren.
Annons

Vi är nog många som upplevt en annan typ av vardag under 2020, som hemmajobbande och undvikande av kollektivtrafik. Men lika viktigt har det varit att röra på sig, flera av er har kanske ersatt kollektivtrafiken med en promenad eller kanske blivit en frekvent fotgängare under lunchrasterna för att boosta kropp och hjärna.

För att en promenad ska vara rogivande gäller det att ha en bra sko på foten – men den behöver för den sakens skull inte vara ful. Vi listar därför en hel massa skor som du kommer längta efter att bära när snön vikt hädan och solens strålar börjat smeka gatustenen igen. Några av de sneakers vi listar kanske inte är bästa promenadskon, men nog så snygg för att visa upp i vårljuset!

New Balance vita sneakers

Vi börjar listan med en tidlös klassiker – den något chunkey sneakern från New Balance. Det här är en vän du kan ha på skohyllan i många år, så länge du tar hand om den väl med rätt skomedel. Köp sneakern från New Balance här. (reklamlänk)

Annons
Slip on sneaker från vagabond

Ännu en stilren modell, denna är en slip on-modell från Vagabond i 100% koläder och ger en lite mer dressad känsla än en vanlig sneaker. Skon kan du klicka hem hos Åhléns. (reklamlänk)

Adidas Ozweego

Addera lite våriga färger till din outfit – pastelliga färger som denna lila är superhett i vår. Sneakern kan du läsa mer om här. (reklamlänk)

Annons
Puma Ellos

Varför inte klicka hem en trendig sneaker med en ordentlig sula och nyanser av aprikos, en sko som passar bra till jeans som kostymbyxa. Skon är av märket Puma och den kan du läsa mer om här. (reklamlänk)

Skor Veja Arket

Promenadvänlig sko med läderdetaljer från märket Veja, som är superhett nu! Mer om skon hittar du hos Arket. (reklamlänk)

Annons
Vita Nike Air Max X2

Krispigt vita Nike Air Max med poppande röda och blå detaljer. Det här är definitivt en av våra favoriter att bära i vår! Skon kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Skor med glittrig sula Tommy Hilfiger

Skulle du vara mer intresserad av en sneaker med en touch av lyx och flärd? Ja då kanske de här med glittrig sula från Tommy Hilfiger kan vara något! De kan du se fler bilder på här. (reklamlänk)

Annons
Sneaker Gant

Är du inte intresserad av en vit, vårig sko så är den här ett bra alternativ. Skon är från Gant och den kan du köpa hos Bubbleroom. (reklamlänk)

Benvit sneaker från Vagabond

Benvit sneaker i läder av klassiskt, stilren modell. Skon är av märket Vagabond och den kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Chunky sneaker Ecco

Trendig svart sneaker med en chunky sula, snygg till det mesta – som kjol, klänning, jeans eller kostymbyxor. En säker vän i skofamiljen som du kan hitta hos Åhléns. (reklamlänk)

Annons
Svart Falcon Adidas

Falcon-modellen från Adidas har varit populär sedan den kom och det kan vi förstå. Skon är av enkel modell med en skön sula och stilren för att kunna hålla i flera år. Sneakern kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Vita Reebok

Klassikernas klassiker, Reebok-sneakern har hängt med i många år! Och vi älskar den här enkla modellen med lite inslag av färg – denna favorit kan du köpa hos Ellos. (reklamlänk)

Annons
Vinröda Gazelle Adidas

Färgbomba våren med de här snygga skorna – Gazelle från Adidas. Kommer vara ursnyggt till jeans eller kostymbyxa! Skorna kan du köpa här. (reklamlänk)

Vita Veja med rosa detalj

Vi avslutar vår lista med våriga sneakers med ett par från Veja, som är, även den, av klassisk modell. Men det är så snyggt med den lilla extra rosa detaljen vid hälen – något som ger en extra touch till din sko när du bär något kortade byxor eller kjol- Skorna hittar du hos & Other stories. (reklamlänk)

Läs mer:

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021
Annons