Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

15 snygga klänningar till hösten 2018

12 sep, 2018 
AvMalin Karlberg
höstens finaste klänningar 2018
Klänningen är kanske det ultimata plagget – överdel och underdel i ett! Dessutom går den att bära såväl på jobbet som på festen – till vardags eller på semestern. Här listar vi 15 favoritklänningar vi gärna möter hösten i.
Annons

Just nu råder klänningsfrossa i butikerna – och inte undra på. Klänningen är ett oerhört användbart plagg som passar vid alla tillfällen och finns i alla tänkbara modeller. Väljer du en bohemisk maxiklänning i luftig modell eller en kvinnligt figursydd omlottvariant med knytband i midjan? Här listar vi 15 av våra favoritklänningar för hösten 2018.

Här är 15 snygga klänningar hösten 2018:

klanning ellos

V-ringad, långärmad satinklänning med ledig passform och ett stort, lagt veck framtill samt rundskuren nederkant med sprund, från Ellos Collection. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
snygg klänning other stories

Rostfärgad maxiklänning i volumiös modell med rynkade partier och insydd underklänning. I viskos från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

snygg klänning stylein

Kort omlottklänning med puffärmar och blomsterprint på svart botten från Stylein. Bälte i midjan och volangkant, i bomull. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Kort klänning i omlottmodell med volangkant och lång ärm. Klänningen är i crêppad, vävd kvalitet med blommönster på mörklila botten. Läs mer och köp här.

snygg klänning erdem

Klänning i sidenorganza med transparenta ärmar, broderade gulddetaljer på svart botten, från Erdem. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Leopardmönstrad klänning på röd botten med halvlång ärm från Noisy May/Nelly, i transparent tyg med underklänning. Rak modell med resår i midjan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kortärmad, prickig skjortklänning med v-ringning, knäppning framtill och smalt skärp i midjan, från Vero Moda. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
snygg klänning hösten 2018 filippa k

Grå knälång klänning i ull och bomull med veckade detaljer, bestående av en vid överdel och figursydd nederdel, från Filippa K. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

ida sjöstedt klänning

A-linjeformad, olivfärgad jerseyklänning med kort ärm, guldspännen på fickorna och dold dragkedja från Ida Sjöstedt. Finns även i svart. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
lindex klänning

Mönstrad skjortklänning med lång ärm, bröstfickor med lock, knäppning framtill och knytband i midjan. I luftig viskos från Lindex. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

snygg klänning wera

Blommönstrad kimonoklänning med lång ärm och djup v-ringning från Wera/Åhléns. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Svart, mönstrad maxiklänning med småblommigt mönster i viskos från Second Female. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

snygga klänningar hösten 2018 odd molly
Annons

Randig tunikaklänning med dragsko i midjan, knäppning framtill och bälte i midjan samt trekvartslång ärm. I bomull från Noa Noa/Åhléns. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

klänning från lindex

Skir, mönstrad klänning med lång ärm och v-ringning från Lindex. Figurformad silhuett med markerad resårmidja. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Läs även:

Annons