Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

I väntan på värmen – 21 stilsäkra modeköp att klicka hem i maj!

26 apr, 2021 
AvIda Gustafsson
shoppingtips maj
Sköna maj välkommen! Sommaren lurar runt hörnet och vår- och sommargarderoben kan behöva lite påfyllning. Spana in våra favoriter!
Annons

Denna månad blickar vi verkligen framåt mot sommaren och semester – och visst finns det en hel del som man kan tänka sig att utöka vår- och sommargarderoben med?

Kanske en ny baddräkt, ett somrigt kjolset eller varför inte en jumpsuit som känns elegant och ledig på samma gång? Och hur är det på sandalfronten? Dags för par nya sköna sandaler och kanske ett par med lite klack?

Vi vet var du hittar allt det där – och lite till!

Shoppingen vi vill unna oss i maj

Sommaren lurar precis runt hörnet och rätt vad det är så är det väderläge för bara ben och sandaler. Som vi har längtat!

kofta by Malene Birger

Lång ribbstickad kofta, som denna från By Malene Birger, kan man absolut få användning av i sommar-Sverige (och resten av året, för den delen!). Knäpp ihop den och bär som lång topp över byxor eller bär den öppen över en sommarklänning, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
Kjolset från Stockhlm studio MQ Marqet

Somrigt kjolset i mönstrad bomull från Stockhlm Studio/MQ Marqet med topp med fyrkantig halsringning, kort puffärm med volangkant och smockdetalj i ryggen, finns att köpa här.
Kjolen har bred volangvåd och dold dragkedja baktill, den hittar du här.

Jumpsuit från Cos

Denna svarta jumpsuit från Cos, perfekt plagg som är somrigt med sina bara ärmar, öppen rygg och croppade vida ben! Styla med helsvarta accessoarer eller bryt av med några vårfina pasteller. Jumpsuiten finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
Lala Berlin väska

Perfekt för staycation! Weekendväska i mönstrad svartvit canvas från Lala Berlin, finns att köpa här (reklamlänk).

solglasögon Céline

Stora fyrkantiga solglasögon med guldiga metallbågar från Céline, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
blommig baddräkt från Arket

Småblommig baddräkt från Arket med tunna axelband och knytdetalj i ryggen, vackert mönstrad baddräkt som är helfodrad och tillverkad av återvunnen nylon. Svep om dig en kjol eller sarong när det är dags för glassbreak eller fikadags, finns att köpa här (reklamlänk).

sarongkjol från H&M

Pistagegrön sarongkjol från H&M med knytband i sidan och volangdetaljer, perfekt att packa ner i badväskan, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
stråväska Carin Wester

Rymlig naturfärgad stråväska med Carin Wester-prydda handtag, perfekt för badutflykten eller picknicken, finns att köpa här (reklamlänk).

kimonokofta lindex

Solgul kofta från Lindex i kimonomodell med trekvartsärmar och brett knytband i midjan, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
kjol H&Mxlemlem

Blårandig kjol från H&Ms designsmarbete med lemlem som är supermodellen Liya Kebedes eget klädmärke. Kjolen som är i en luftig viskosmix finns att köpa här.

Birkenstock sandal

Vad är väl en sommar utan Birkenstocks? Klassiska sandalen i modellen Madrid med en bred rem med stort spänne, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
nagellack från H&M

Gult är verkligen en färg som syns överallt denna säsong. Ett sätt att använda färgen är på naglarna! H&M har lanserat nytt nagellack som till 76% består av plantbaserade ingredienser, det nya kollektionen finns i en rad härliga nyanser och de finns att köpa här (reklamlänk).

Keps polo ralph lauren

Kepsen har en comeback i år – och det tackar vi för! Skydda håret och ansiktet i sommar med en snygg keps, som till exempel den här klassiska med hästloggan från Polo Ralph Lauren, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
rosa jacka second female

Rosa jacka med manchesterstruktur från Second female, finns att köpa här.

sommarklänning från Ellos

Lätt sommarklänning från Ellos med vita rosor mot grönskande bakgrund. Klänningen i chiffongmaterial har avslappnad passform, trekvartsärm och volangvåd på kjolen.

Annons
Väska från Isabel Marant

Metallicskimrande skinnväska som rymmer det mesta man behöver, från Isabel Marant, finns att köpa här (reklamlänk).

sandaler atp atelier

Platta eleganta sandaler från Atp i beige lammskinn med twistade remmar, lika snygg i stugan som i stan, finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
klänning från & Other stories

Svartvit feminin klänning från & Other stories med kort puffärm, kjol med vidd och smockdetaljer, finns att köpa här (reklamlänk).

Nätta sandaler med rem i flätad raffiasnöre och logo i guldig metall, från Valentino och du hittar dem här (reklamlänk).

Annons
Clarins Lip comfort oil shimmer

Vårdande läppglans i snyggt somrig rosa nyans från Clarins. Det är bästsäljaren Lip comfort oils färgsprakande syskon, läs mer och köp här.

Läs mer:

Oscarsgalan 2021 – här är alla snackisarnaBrand logo
Oscarsgalan 2021 – här är alla snackisarna
Annons