Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

5 modenyheter till hösten vi vill ha redan nu

13 aug, 2021 
AvAnnika Norman
Inspirationskollage med höstens nyheter som du kan bära redan nu. Samtliga plagg beskrivs mer utförligt i artikeln.
Höstnyheter du kan bära redan nu! Foto: By Malene Birger.
Det är svårt att inte blicka framåt och börja spana på höstens trender. Vi behöver bara kasta ett snabbt öga på hostmodet för att förstå att vi har en fantastisk säsong framför oss. Vi har valt ut fem trender du kan tjuvstarta med på direkten!
Annons
Så håller du stilen - 5 smarta modetipsBrand logo
Så håller du stilen - 5 smarta modetips

Höstmodet är årets bästa mode, håller du inte med? De dressade rockarna, puffiga jackorna, bootsen, färgskalan… vi längtar! Samtidigt är vi kanske inte redo att dra på oss afterski-plaggen (Yes, det är en trend!) och de fodrade jackorna exakt nu men det finns helt klart en del godbitar som passar perfekt under sensommaren! Om du inte kan hålla dig…

1. Den dressade kostymen med västen i fokus

Modell med väst och dressade kostymbyxor i ljus beige eller off-white. På fötterna har hon svarta boots. Västen och byxorna kommer från By Malene Birger.
Väst är en viktig del av höstens kostym. Väst och byxa, By Malene Birger.

Dressat hör hösten till och 2021 är inget undantag. En riktigt snygg kostym får alltid plats i garderoben. Vill du göra en ordentlig trenduppdatering på den klassiska kostymen? Addera en väst under kavajen. Västen är ett av höstens snyggaste plagg. Väst från By Malene Birger. Läs mer och köp västen här! Byxa från By Malene Birger. Läs mer och köp byxorna här!

Annons

2. Den stickad klänningen

Modell med mörkbrun, stickad klänning i tajt modell. Klänningen är långärmad, går ner till anklarna och har knappar hela vägen. Klänning från H&M.
Den stickade klänningen är höstens go-to-plagg! Klänning, H&M. Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Den stickade långklänningen fungerar precis lika bra till vardags med sneakers som till fest med sandaletter. Klänningen är mjuk och skön och samtidigt dressad och snygg. Klänningen är enkel att styla och passar de flesta tillfällen, kan det bli så mycket bättre? Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (reklamlänk)

3. Den oversizade väskan

Stor väska i shopper modell med svarta handtag. Väskan är i två olika mönster. På framsidan ett rött och blått
En oversizad väska med höstig mönstermix? Ja, tack! Väska, Zara.

Storleken på väskorna ändras ju lite från säsong till säsong men nu, efter ett ta av miniväskor och somriga stråväskor är vi sugna på rejäla, oversizade modeller i höstiga färger och material. Tänk fuskpäls, skinn, lack eller varför inte en kombo? Och härliga nyanser som vinrött, brunt, senap eller din favoritnyans av beige. Väska från Zara. Läs mer och köp väskan här!

Annons

4. Det blommönstrade

Modell med en maxiklänning i orange siden med ljusrosa blommor på. Klänningen har puffärmar och markerad midja. Klänningen är stylad med gröna boots i metallic. Klänning från Stine Goya.
Knalliga eller dova nynaser? Du väljer! Klänning, Stine Goya.

Frågan är om höstblommorna inte slår sommarblommorna i härlighet? Välj mellan alla dova, mörka färgkombinationer eller varför inte knalliga och starka färger? Vi stylar höstens blommiga trend med mocka, skinn, metallic och mörk denim för ett riktigt härligt resultat. Klänning från Stina Goya. Läs mer och köp klänningen här!

5. De otvättade jeansen

Mörka jeans med hög midja med fickor framtill. Raka och lättutställda i modellen. Mörkblå och otvättade jeans från And other stories.
Mörkblå jeans är höstens vardagsbyxa! Jeans, And other stories. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Ett par klassiska jeans i mörk, otvättad denim är helt rätt i höst! Satsa gärna på raka modeller med hög midja för en härlig 70-tals vibe. Snyggt till allt från enkla, instoppade t-shirts till en oversizad, stickad tröja. Jeans från And other stories. Läs mer och köp jeansen här! (reklamlänk)

Annons