Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

5 skotrender du inte vill missa 2016

14 apr, 2016 
AvSarah Thörnqvist
Det börjar bli dags att se över skohyllan och ställa undan grova vinterskor till förmån för nätta vårskor. Här är 5 trendiga skomodeller under 2016 för dig som är sugen på att uppdatera stilen!
Annons

SNÖRSKOR
Den trendiga och maskulint inspirerade snörskon fortsätter att vara en absolut skofavorit i garderoben. Nytt för säsongen är att många modeller får en lite platåsula. Både snyggt och förlåtande för benen. Styla gärna till både kjol och byxor!

snorsko-tods-mytheresa
Snörskor, ca 4 700 kr, Tod’s/www.mytheresa.com

KNYTBAND
I vår ska vi snöra skorna upp på vaden i bästa ballerina stil. En skomodell som framförallt är snygg till alla vadlånga kjolar och byxor vi ser just nu.

mockasko-snorning-heartmade
Mockasko med snörning, 2 300 kr, Heartmade.

ESPANDRILLOS
En klassisk vår- och sommarsko som nu uppdateras med platåsula och snörning som alternativ till den mer traditionella modellen.

Annons
blommig-espandrillos-ellos
Espandrillos, 349 kr, Ellos.


SLIP-IN
Modellen vi kommer se i en mängd olika varianter. Supersnygg till både kjolar och byxor i allt från långa till kortare varianter. En sko som funkar till allt helt enkelt!

slipin-vagabond
Slipin, 699 kr, Vagabond.

 

Annons

FÄRG

Våga välja skor i färg! Det är alltid lättare på vårskorna än när det gäller höstdito. Så undvik klassikerna och satsa på något som piggar upp.

pumps-denim-ganni
Pumps, 1 799 kr, Ganni.

Gilla oss på Facebook för fler modetips

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons