Artikeln innehåller reklamlänkar
Inspirationsskollage med vardagsplagg inför hösten 2021. Samtliga plagg beskrivs närmre i artikeln nedan.

Plagg perfekta för hästens vardagar. Foto: H&M.

Så ser barnen från Modern Family ut i dag
0:51

Efter reklamen: Så ser barnen från Modern Family ut i dag

(0:51)

Slå på ljud

De där plaggen som vi bär dagligen är ju faktiskt de viktigaste plaggen i garderoben. Med höstens trender i åtanke har vi valt ut 7 plagg som gör vardagen extra snygg och härlig!

9 plagg alla bör ha i garderoben

Stickad klänning, H&M

Den stickade klänningen är säsongens härligaste vardagsplagg! Matcha med byxor om du satsar på en kortare variant eller välj en maxiklänning och styla med boots.

Stickad klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Vida jeans, Gina tricot

Vida, lösa jeans är en av höstens hetaste jeanstrender, sköna är de också! Jeans från Gina tricot. Läs mer och köp jeansen här! (länk till Gina tricot)

Blå jeans i rak, vid modell. Jeans från Gina tricot.

Jeans, Gina tricot.

Stickad tröja med dragkedja, Lindex

Höstens snyggaste stickade tröja är den oversizade tröjan med hög krage och dragkedja. Snygg och skön på samma gång. Stickad tröja från Lindex. Läs mer och köp tröjan här! (länk till Lindex)

Mönstrade byxor, Stine Goya

Mönstrade byxor och mönstrade jeans är en av säsongens stora trender. Perfekta till enfärgade tröjor och kavajen om du vill ha en mer färgglad och lekfull look. Mönstrade byxor från Stine Goya. Läs mer och köp byxorna här!

Blommiga byxor med resår i midjan. Byxorna smalnar av nertill och är i orange, lila, blått och ljusgrönt. Byxor från Stine Goya.

Byxa, Stine Goya.

13 höstjackor som håller för alltid

Quiltad jacka, Cos

En perfekt höstjacka hittar vi i den quiltade jackan som fungerar lika bra på stan som i skogen eller i parken. Perfekt till stickad tröja, croppade jeans och ett par sköna sneakers. Jacka från Cos. Läs mer och köp jackan här! (länk till Cos)

Grova loafers, Arket

Ett par loafers med grov sula är de perfekta vardagsskorna. Dressade och coola på samma gång! Loafers från Arket. Läs mer och köp skorna här! (länk till Arket)

Stickade västen, & other stories

Den stickade västen är supersnygg över en klassisk vit skjorta och slacks eller jeans. Väst från & other stories. Läs mer och köp västen här! (länk till & Other Stories)

Höstens finaste plagg i rött – 16 snygga köp från budget till lyx

Blommiga byxor med resår i midjan. Byxorna smalnar av nertill och är i orange, lila, blått och ljusgrönt. Byxor från Stine Goya.

Byxa, Stine Goya.

Mest läst