Sportbehå för större bröst

Sportbehå med vadderade axelband

Då var vi där igen. Stunden innan träningspasset och kampen om att få på sig sporttoppen, utan att få kramp i armar och axlar – för att inte tala om när man ska få av den sen.

Även fast det finns en rad olika alternativ i butikerna kan det vara svårt att hitta den ultimata sporttoppen – speciellt om du har en större byst. De flesta modeller som finns tillgängliga i butiker just nu är inte anpassade för personer med fylligare former. Ofta kan de kännas tajta, obekväma eller sakna det stöd som faktiskt behövs i form av vadderade kupor eller breda axelband.

Därför har vi nu samlat alternativ för dig som inte orkar prova en enda modell till som inte passar dina kurvor och som dessutom är fina på köpet!

Scrolla ner för att ta del av åtta sporttoppar som ska vara speciellt utformade för dig med större bröst.

Sportbehåar i större storlekar – i butik just nu

Sportbehå med mönster och medium suppport

Svart sportbehå med fodrade kupor och vadderade axelband för extra bekvämlighet, från Cellbes. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Sportbehå för dig med fylligare byst
Spporttopp för dig med större byst i material som andas

Vit sportbehå med breda axelband tillverkad i material som ska andas, från Triumph. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Svart sporttopp med mesh detalj

Svart sportbehå med rund u-ringning och utskuren rygg, från Asos. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Svart sporttopp med hög support
Sportbehå för dig med större bröst

Svart sportbehå i mjukt material med justerbara axelband och formade kupor, från Asos. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Sporttopp anpassad för högintensiv träning

Svart sporttbehå med rosa detaljer som passar för högintensiv träning, från Triumph. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

5 smarta sportarmband till mobilen för alla tillfällen

9 sportbehåar med dragkedja eller knäppning framtill

14 snygga träningsjackor till hösten